Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Maco87
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Pa se je zgodilo ..

Napisal/-a Maco87 Pe jun 13, 2008 6:06 pm

Sem imel pred 14 dnevi nesrečo in sem na zavarovalnici vse porihtal v enem dnevu. Sem sel naredit predračun v avtoplus v mariboru kjer bi mi naj porihtali avto + spoljer sprednji oziroma podalšek. Vse se lepo zmenimo mehanik mi reče ni problema bomo to spojler porihtali. Zaj mine en teden od tega kaj sem ga dal na popravilo kličem tja ja avto ima te v komori do pon. bo gotov. Pa ono super fajn. Nakar mi reče, da spojlera ne gre popravit!.Če bi si kdo fotke pogledal pa mi svetoval ..oziroma če se kdo ukvarja z tem da bi mi lahko povedal če res tako zgleda da res ni popravljiv pa samo tisto kaj se na sliki vidi je počeno.

http://www.ii2.org/user.php?nick=maco87&s=images&foldid=1503090&img=20828430&do-ref=prevButton
http://www.ii2.org/user.php?nick=maco87&s=images&foldid=1503090&img=20828413&do-ref=nextButton

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Pe jun 13, 2008 6:21 pm

Seveda se da popravit, vendar se njemu ne da. Za tole je najbolje kupiti kit, kjer dobiš vlakna, pa smolo in trdilec. Tole popraviš v par urcah, naslednji dan zbrusiš smolo in vlakna, pokitaš, da je ravno in gladko in že je pripravljeno na šprickit in barvanje. ;)
Zadnjič spremenil Cash, dne Pe jun 13, 2008 6:32 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

shilyeg
Nov uporabnik

Kraj: sam hrvaška ne

Napisal/-a shilyeg Pe jun 13, 2008 6:23 pm

ija itak da se da! še predelal bi ga lahko! že velik bol zlamane smo sporihtali!
drift and die smoke and fly

Uporabniški avatar
Gagi84
Stalni uporabnik

Kraj: Podpec

Napisal/-a Gagi84 Pe jun 13, 2008 6:29 pm

To ni noben problem popravt, sam mal casa si mors uzet.
BMW 320 M3 Replika, Soon to come Subaru Impreza 1999 GT

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice Pe jun 13, 2008 6:39 pm

Jaz osebno mislim da je bolje ce ga das dol, ker tako grdega avta se nisem videl.

Btw vse se je do zdaj dalo popraviti in tudi to se da.
Ocitno je zadeva poliesterska in ta tvoj klepar/licar tega nezna, ker ni ABS plastika da se vari.
Mene za modija!!! :)

Maco87
Nov uporabnik

Napisal/-a Maco87 Pe jun 13, 2008 6:41 pm

ok thcx :) za odgovore :) saj se je meni tud zdelo malo sumljivo kak se nebi dal popravit...

Maco87
Nov uporabnik

Napisal/-a Maco87 Pe jun 13, 2008 6:47 pm

target_practice je napisal/-a:Jaz osebno mislim da je bolje ce ga das dol, ker tako grdega avta se nisem videl.

Ocitno je zadeva poliesterska in ta tvoj klepar/licar tega nezna, ker ni ABS plastika da se vari.

pa brez zamere jaz nisem vprašal mnenje o izgledu avta. ampak če se da popravit. Pa vsak ma svoj okus :) Ker če bi bil meni grd spojler ga tud nebi mel vrjetno, pa Hvala za nasvete ..;)

Uporabniški avatar
trust
Stalni uporabnik

Kraj: Nad Žirmi

Napisal/-a trust Pe jun 13, 2008 9:47 pm

Maco87 je napisal/-a:
target_practice je napisal/-a:Jaz osebno mislim da je bolje ce ga das dol, ker tako grdega avta se nisem videl.

pa brez zamere jaz nisem vprašal mnenje o izgledu avta. ampak če se da popravit. Pa vsak ma svoj okus :) Ker če bi bil meni grd spojler ga tud nebi mel vrjetno, pa Hvala za nasvete ..;)

:wiihuu :wiihuu
Če je teb všeč, zakaj bi ti drugi neki pametoval, kako je grdo.

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So jun 14, 2008 2:41 am

joj sonček no dej :roll: ...
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® So jun 14, 2008 8:24 am

Kaj neki da se ne da popravt kaj bluzi, s tem je popravila podaljška če podaljšek misliš da spoliestraš je sam ene 5 minut,ker je minimalno polomljen,pol pa pobrusiš in daš ličarju pa mu dokažeš da se da,js mu ga pred delavnco porihtam,sam tremblic mi da u roke pa kak šmirglpapir grob pa poliest komplet pa mu ga prpravm za kitanje najkasnej v 1 uri :lol:
Nekaterim se ne ljubi pa še kljub plačilu noče zato je pa to tako da najlažje reči se ne da ;)
1 3 5
2 4 6 R

Maco87
Nov uporabnik

Napisal/-a Maco87 So jun 14, 2008 12:19 pm

saj grem v pon. tja :D da viim kaj mi bo v živo zabluzo :)

Uporabniški avatar
paskvale
Novinec

Kraj: Liberty City

Napisal/-a paskvale So jun 14, 2008 7:03 pm

Za jajce ga daj, lenobo!

Maco87
Nov uporabnik

Napisal/-a Maco87 Pe jun 20, 2008 3:11 pm

Lp se enkrat se oglašam in vam morem povedat ni mi uspelo nič zrihtat ker so tezki muteci tam na servisu se to kaj so popravljali so tak popravli da mi je slabo. Hauba zvita se ne da prav zapirat in odpirat ! (pa nova hauba) potem vrata niso prav nastavljena, Lakiranje tud ni blo vredu, je polno nekih pikic noter pa vidi se točno na delih ko mu je barva tekla, en del namesto, da bi mi zakitali so ga samo z čopičem popravli. katastrofa pa še rad kape so zgubili ... pridem na servis mi pripelje avto pred trgovino pa gledam jaz kje pa so rad kape ovi tip ja saj pa jih ni blo zraven in točno sem mu šel pokazat sliko z avtom in radkapami. sma sla v delavnico vsi delavci ziher ni blo radkap poleg itd itd ( vem da rad kape pa to :D jeba se vedno mam avto na zimskih gumah ) =) Samo vseeno z servisom sem zelo razocaran.

Maco87
Nov uporabnik

Napisal/-a Maco87 Pe jun 20, 2008 3:14 pm

aja pa še to popravilo naj bi stalo 2030€ ...
NOVi DELI:
-Hauba
-sprednji odbijač
-letvica odbijača
-luč
-Blatnik
-Kolotek

Popravilo:
-Vrata
-Vezna( ki bi tud mogla bit nova pa so jo popravli)
-Notranji blatnik.
pa ne vem kaj se vse

vglavnem z lakiranjem in z vsem jaz tezko dvomim do so prisli oni na limit 2030 € z tem da v ceno je blo se vsteto kao popravilo spojlerja ter nove blende ki mi jih zaj ne krijejo

oziroma če so pa to popravilo niti polovice ni vredno blo ...
ker mam zaj v motorju polno špen ne vem od česa.. potem sprickit se mi plastiki od vezne se pozna (da se ja vidi da je bil avto Karamboliran) brezvezne stvari.

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Pe jun 20, 2008 5:06 pm

pritoži se na zavarovalnico pa jim povej kaj in kako, pa da naj jim ne plačajo :!: Saj je bilo kar nekaj tem okoli takšni servisov ki neznajo opravljati svojega dela.
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted Pe jun 20, 2008 5:19 pm

ajoj, sočustvujem s tabo. Js nebi mogu spat če bi mi tako "popravli" avto. Verjetno se je res najbolš pritožit, druge nimaš. :shock:

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash So jun 21, 2008 11:05 am

Pritoži se na zavarovalnico in jim to opiši. Ne bit tiho!

Maco87
Nov uporabnik

Napisal/-a Maco87 So jun 21, 2008 12:05 pm

saj bom ... zaj ta teden bom šel ker tak sem čisto adijo z zivci zarad avta ker sem vedno da neke neo stimalo izpadlo pa je se huje.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So jun 21, 2008 3:04 pm

letne gume so pomoje cenejše...zimske gume polet :roll:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak So jun 21, 2008 3:37 pm

Šalabajzerji. S kleparji imeti opravka, je zelo nehvaležno, sploh če vse skupaj zamočijo. Na tvojem mestu avta sploh nebi prevzel, dokler ne najdejo pokrovov koles in uredijo kleparije tako kot je potreba in bi za 2 čuka € tudi morali.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov