svadreb je napisal/-a:Izpiska o polnjenju klime nisem dobil nobenega.
svadreb je napisal/-a:Ni normalno, da se kompresor vklaplja in izklaplja. Če je klima popolnoma ročna, tako kot pri meni, mora kompresor laufat non-stop dokler je klima vključena.
Mene zanima, če se morda izklaplja zaradi preobremenjenosti ali podobno.
Izpiska o polnjenju klime nisem dobil nobenega.
Strokovnjak je napisal/-a:Reklamiraj storitev, pa naj ugotovijo če so kaj zašuštrali. Si prepričan da tuli kompresor, da slučajno ne slišiš zunanjega ventilatorja, ki hladi kondenzator? To bi bilo bolj slišati kot tuljenje, kompresor bi bol grodil, če bi mu kaj falilo.
HOLLAND je napisal/-a:svadreb je napisal/-a:Ni normalno, da se kompresor vklaplja in izklaplja. Če je klima popolnoma ročna, tako kot pri meni, mora kompresor laufat non-stop dokler je klima vključena.
Ni res da ni normalno! Tudi pri ročni klimi se kompresor ustavlja. Izklaplja ga presostat ventil.
MacTron je napisal/-a:svadreb je napisal/-a:Izpiska o polnjenju klime nisem dobil nobenega.
cakaj na uradnem servisu nisi dobil izpiska iz aparata za polnjenje oz. recikliranje plina + olja
zanimivo... kajti pri vsakem taksnem (ma tudi pri prijateljih) ti ta aparat sam izpise
koliko je bilo recikliranega materiala (torej koliko je bilo se plina + olja) in nakoncu
izpisek se koliko je novega materiala (plina + olja v cl) ...kaj pa na racunu pise kaj?
JEREMIJA79 je napisal/-a:HOLLAND je napisal/-a:svadreb je napisal/-a:Ni normalno, da se kompresor vklaplja in izklaplja. Če je klima popolnoma ročna, tako kot pri meni, mora kompresor laufat non-stop dokler je klima vključena.
Ni res da ni normalno! Tudi pri ročni klimi se kompresor ustavlja. Izklaplja ga presostat ventil.
Presostat ga izklaplja samo ob res mejnem pritisku drugače pa za izkop skrbi sonda na uparjalniku(thermistor),ki preprečuje zmrzovanje uparjalnika...
svadreb je napisal/-a:Dobro jutro!
V soboto sem bil na servisu. Pravijo, da zvok ni nenormalen za klimo in da ne kaže na kakšno napako ali kaj podobnega. Sej mal so me potolažli, samo meni še vedno ni jasno, zakaj tega zvoka pred polnjenjem klime ni bilo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov