grega88 je napisal/-a:gre se zato da je avto nov (v garanciji) in ga moram imeti na tem servisu...
hvala za informacijo o uradu.
paskvale je napisal/-a:S tem avtoservisom imam sam 3 negativne izkušnje (od možnih treh):
1) nekje leta 2004 sem jim dal za zamenjat sprednji motorček za pranje vetrobranskega stekla (avto je Accent). So popravili, toda pozabili dati nazaj plastiko, ki je pod sprednjim odbijačem. Reklamiram čez kakše 2 tedna - nč ne vejo, se zgovarjajo, da je verjetno dol padla med vožnjo in nisem opazil. Halloo - plasika je široka 1,5 metra, če bi jo povozil bi močno čutil...na koncu so rekli, da je nisem imel gor, ko so avto dobili v popravilo...pa ja in sem se obrisal pod nosom.
2) Menjava zadnjega brisalca na Hyundai Lantri - spet zamenjajo, toda plastiko na notranji strani vrat prtljažnika ne pritrdijo z potrebnimi plastičnimi čepi (mislim, da jih je, zato mi je padla dol še predno sem prišel domov. Drug dan grem nazaj jim povem kako in kaj, oni spet nič krivi, toda mi ponudijo 20 čepkov 2000 SIT. Jezen kupim, zmontiram plastiko nazaj, kar ugotovim, da so pri manjšem kosu, ki pokriva motorček brisalca, odlomili zatič. Jebat ga, sem si rekel - sem več ne pridem.
3) Pa sem bil neumen še v tretje, da sem dal menjati olje in svečke. Dobro, zamenjajo, na računu pa še zračni filter...madona, saj ga nisem hotel. Vedel sem, da še stari v redu in sem se spričkal. Pa mi je ta pameten prodajalec rekel, da mehanik menja na svojo roko le, če vidi, da je res zanič, toda jaz sem vztrajal na svojem, ker je bil stari filter star komaj pol leta. Zato sem šel novega iskat pod motorni pokrov Lantre, nakar sem presenečen ugotovil, da star sploh ni bil zamenjan![]()
Jebat ga, pol smo se pa mal bolj na oštro pogovoril...od takrat me ne vidijo na Brčičevi pri Hyundai Trade nikoli več !
Zato pa, grega88, razpizdi se, s seboj imel še vsaj dva jezna, pa ti bodo ustregli. Tam so zaposleni eni jebivetri in zanič avtomehankarji. Nato pa pojdi drugam!
BaTmaN je napisal/-a:Se opravičujem za OFFTOPIC, samo ker je nebivedu napisal da je dal popravit motorček za pranje vetrobranskega stekla in sicer pri accentu, me zanima ali mi lahko kdo pove, kje pri accentu je ta motorček, jaz ga namreč ne najdem??? približno? je pa accent 98` letnik...
Se opravičujem za smetenje teme....
LP
Po forumu brska: Google [Bot], motom in 9 gostov