aleksm je napisal/-a:Ojla!
Jaz imam podoben problem, samo, da imam golfa 2, 87, diesel.
Meni ravno tako vergla samo zaštartat noče v prvem poskusu. Tudi, če dam večkrat kontakt za predvžig oz. gretje motorja. Ta problem se mi pojavi, če avto stoji en dan ali več. Ko ga enkrat zaštartam za tisti dan ni več problemov z vžiganjem. Če se vsak dan vozim, ni problema z vžiganjem.
Z mehanikarjem sva prečekirala že vse (svečke, naftni filter, ... ), tko, da če ima kdo kakšno idejo, kje je napaka??
trust je napisal/-a:aleksm je napisal/-a:Ojla!
Meni ravno tako vergla samo zaštartat noče v prvem poskusu. Tudi, če dam večkrat kontakt za predvžig oz. gretje motorja. Ta problem se mi pojavi, če avto stoji en dan ali več. Ko ga enkrat zaštartam za tisti dan ni več problemov z vžiganjem. Če se vsak dan vozim, ni problema z vžiganjem.
Z mehanikarjem sva prečekirala že vse (svečke, naftni filter, ... ), tko, da če ima kdo kakšno idejo, kje je napaka??
povratni ventil na bosch pumpi, mislim, da je to za več pa uporabi iskanje.
lisko je napisal/-a:trust je napisal/-a:aleksm je napisal/-a:Ojla!
povratni ventil na bosch pumpi, mislim, da je to za več pa uporabi iskanje.
ALi pa zjahan motor.....To je men nardil pred leti....sem bil na morju....avto stal 10 dni....ko sem prišel domov več ni vžgal....vžigal je še samo na potisk drugače pa sploh ne. Zadevo sem rešil z generalno obnovo motorja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov