DaDek je napisal/-a:off
denis099: daj stari zresni se, 3/4 tvojih postov je nabijanje v prazno totalno neargumentiranje .. to glede 1.9 in turbin še moj nečak ko je 1mesec star ve da je pizdarija in da je generalno treba zamenjat. raje si kupi nove svečke za avto pa idi ven blokadirat.
DaDek je napisal/-a:off
denis099: daj stari zresni se, 3/4 tvojih postov je nabijanje v prazno totalno neargumentiranje .. to glede 1.9 in turbin še moj nečak ko je 1mesec star ve da je pizdarija in da je generalno treba zamenjat. raje si kupi nove svečke za avto pa idi ven blokadirat.
denis099 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Denis umiri se..... zadnje opozorilo od mene.....
glej ne razumeš kaj hočim povedat. res je da se VSAK avto kvari to itak, samo ne razumem neki folka tle na forumu ki najprej govori da renaulti dizli niso slabi,pravjo celo da so odlični, na drugih postih pa govorijo da so pač renaulti slabi. ne gre skupaj in spreminjajo mnenja kot veter piha. Tistim napiš tud kej,to pa kr ignoriraš ne.
aja pa še to.. napisu si zadnje opozorilo od mene, to zveni kot grožnja, grožnja je pa kaznivo dejanje, tako da tudi ti malo preberi kar si napisu.
im nobody je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Denis umiri se..... zadnje opozorilo od mene.....
glej ne razumeš kaj hočim povedat. res je da se VSAK avto kvari to itak, samo ne razumem neki folka tle na forumu ki najprej govori da renaulti dizli niso slabi,pravjo celo da so odlični, na drugih postih pa govorijo da so pač renaulti slabi. ne gre skupaj in spreminjajo mnenja kot veter piha. Tistim napiš tud kej,to pa kr ignoriraš ne.
aja pa še to.. napisu si zadnje opozorilo od mene, to zveni kot grožnja, grožnja je pa kaznivo dejanje, tako da tudi ti malo preberi kar si napisu.
človk božji...opozorilo ni grožnja oz si preber v slovarju razlago te besede pa ti raj svoje poste preber....od leta 70 pa do leta 2001 so renaulti odlično.med 01-02 so falus od 2003 naprej pa do danes so pa spet odlični...nasplošno je renault odličen avto...
TI si zihr univerzitetno izobražen,kar se vidi iz tvojega terminološkega izrazoslovja ni kaj. ni kaj za komentirat
ti si ga peit pa raj zmetat na tisti stavek ko si reku da so renoji falus ko mislš da si povedu nevem ka vse ubistvu pa neveš ka je bat zajla![]()
![]()
mal se zamisl
SpeedyRS je napisal/-a:Lahko da je cev iz IC do turbine počla, na pregibu. Poznam enega ki so mu menjali turbino in na koncu je pa gumijasta cev počena iz IC do turbine. Uglavnem, nesposobni so na pooblaščenih servisih. Vse pouno enih mladih pobcov, ki so šraufali jugiče itd. Tako, da pol sploh ni čudno, da nč ne znajo rihtat Npr. moj mehanik je kupil novo laguna II 2003 letnik in ima 180k km in še prvo turbino? Zakaj? Ker zna z avtom delat. Je pa res da je meu Garrett takrat leta 01 do decembra 02 slabo serijo turbin. In tu ni Renault čisto nič kriv, sej ne dela Renault turbine...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov