Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

popravilo izpusnega sistema

Napisal/-a NoName Pe jul 18, 2008 4:18 pm

torej... na clarusu mam koleno pred zadnjim loncem precej naluknjano.. cas pac dela svoje... verjetno bi bilo potrebno cev zamenjati... avto bo pr hisi se kaki dve leti, pol bom pa razmisljal o menjavi. u glavnem...
nucal bi enga k to dela poceni pa dobro... vsak dan se peljem iz blizine celja do ljubljane... ce bi bil tak servis kje v lj bi avto pripeljal zjutraj, popoldan bi ga pa rad dobil nazaj. novak, laus, ...? kaj predlagate?
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a oorosh Pe jul 18, 2008 4:40 pm

Jaz sem izpušni sistem menjal pri Novaku okrog novega leta, sem zelo zadovoljen s kvaliteto. Tudi Lauš ni slaba izbira.

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Pe jul 18, 2008 10:11 pm

kolk bi me pa to kej prslo?
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
Marsovček
Novinec

Napisal/-a Marsovček Pe jul 18, 2008 10:40 pm

Če imaš le gnilo koleno, lonec in ostalo cev pa še v redu, se lahko samo to odreže in čez zavari drugo, kar je bistveno ceneje od menjave kompleta.

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 So jul 19, 2008 12:19 am

novak je drag in imam slabe izkušnje pri njem( v NM) :roll: poznam pa enega k mi je rihtal izpuhe,je poceni in kvalitetno naredi. sam žal ni na tvoji relaciji. LP
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So jul 19, 2008 8:55 am

Stari ti še živ? :)

Tertinek u mb je dober in poceni.....za lj in okolico pa žal nimam info.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName So jul 19, 2008 11:06 am

o lega lisjaka... ja se migam... sam sj pravim... bl na relaciji cjele ljubljana.. v mariboru sm skor nikol. a ti si pa zdj na terencu... sm mislu da bos meu dizla petko do konca...in se dlje. se mormo kdej dobit... poklic kej... stevilko mam se zmer isto.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So jul 19, 2008 1:11 pm

off:

Noname.....dobro slikco poglej :D Dizlca še vedno klepa......
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Po jul 21, 2008 11:11 am

no.. sm klicu k lausu... okol 80-85€ pride z montaz vred.. celotn srednji del... sicer sm bl iskal magicno ceno 50€ ampak ce ne gre, ne gre... jutr peljem avto.. c ma kdo kakega maherja, da bi cenej naredu... pa seveda dobr... se priporocam.. magar privat.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov