MacTron je napisal/-a:Pozdravljen na a.com
Torej lahko ti zdrsuje mikro jermen za klimo ...lahko pa so problem tudi motorcki v
armaturi kateri usmerjajo zrak oz.odpirajo/zapirajo lopute... Defroster Flap
ali086 je napisal/-a:se sm bil na pooblascenem servisu,kjer so avto priklopli na racunalnik,ki jim je pac pokazal napako da kompresor izklopi na 2500 obrati(vec niso znal povedat).
Pol sem seu enmu elektriku ki mi sploh ni hotu pogledat ampak je kr reko da bi mogo kompresor menjat.To je najlazje rect.Nism se sliso da bi kompresor na tak nacin crkno.
Somebody_new je napisal/-a:No jz mam eno vprašanje: ka če ti začne klima slabše hladit kot je prej (ne piha več tak fejst mrzlo) je to znak, da bo treba ponovno nafilat plin pa filter zamenjat (servis naredit)???
ali086 je napisal/-a:JEREMIJA79 je napisal/-a:Kolikor vem pri Renaultih je kompresor variabilen in je vklopljen ves čas (razen pri speljevanju in naglem pospeševanju).
To se3 pravi da bi zdaj ko sem klimo dal nafilat in menjo olje moral probati v 5 ali 6 prestavi pri teh obratih.ne pa v 3 saj bi to racunalnik registriral kot naglo pospesovanje in bi se kompresor ugasnil?
ali086 je napisal/-a:Nevem,na elektriko se ne spoznam glih najboljs. pri drugem elektricarju ko sm biu je reko da je najlazje recit da je kompresor fuc in ga zamenjat.
Men pa tut ne gre v glavo kok da bi kompresor crknu z danes na juter brez bilo kakega znaka.
ali086 je napisal/-a:Slucajno sem nasel tipa na hrvaskem forumu z isto tezavo.Kompresor v visokih obratih ugasne.Električar mu je rekel da naj uzame displej klime iz druge lagune in ce tezava izgine je kriva komanda,ce ne pa je kriv nekaksen elektro ventil?ka pravte?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 14 gostov