Nasveti in napotki ter povpraševanja...

mayas24
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

kam z seati na servis v Mariboru?

Napisal/-a mayas24 Ne avg 17, 2008 5:59 pm

Lepo pozdravljeni!Malo razkurjena sem se danes oglasila na tem forumu.Zato,da bi mi pomagali najti pravega serviserja za seate v Mariboru.Edini servis v Mariboru,ki ga najbrž vsi več ali manj poznamo,je za en k.....v dveh mesecih me je "nategnil" za popravilo,popravili pa niso kar je "hin".Imam seat ibizo,letnik 2003. Pred cca.4 tedni sem dala avto na servis,preden sem šla na morje,ker je v levem kolesu "pokalo",sploh kadar sem šla v ovinek.Slišalo se je,kot da bi tolko po nečem.Ker me je bilo strah,da do morja sploh ne bom prišla,sem avto dala na preventivni pregled,na keterem so izjavli,da so šle zavorne ploščice...vprašam seveda,kot ženska,ki se ne spozna na te stvari,od česa je možno,da potem to poka?Odg mi odgovorna oseba,da je to za to,ker so šle ploščice...vpr me ali bom dala zamenjat,pristanem na to in mi to naredijo...odpeljem se domov,čez dva dni na morje,nakar na poti slišim spet to pokanje...sploh nisem vedela,če bom prišla do cilja varno...Čez en teden sem se srečno vrnila domov,prevozila s takšnim avtom še okoli 800 km,nakar se še vozim doma s takim avtomobilom...doma je spet začelo vedno bolj pokat...zdi se mi,kot da bi bil zanič ležaj??? :?: čeprav sama kot "nevedna baba" ne vem še danes...svetujte mi prosim,kam naj v Mariboru ali pa vsaj okolici peljem avto na popravilo,preden ga uničim ali pa se še naredim večje stroške?Odg mi lahko tudi na moj mail,da bo prej...Jutri pa tako grem do glavnega šefa,tega servisa....Lep dan in prosim za kakšen nasvet! :(

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Ne avg 17, 2008 6:50 pm

Najbližje je Avto Jerenko na Ptuju. Avto verjetno ni več v garanciji tako, da lahko izbereš tud kak drug servis.

Jaz svojega vozim v Polskavo k Avto Skrbiš, ki je sicer Suzuki uradni servis ampak mož ve marsikaj o Vagovcih. Pa še zelo ugoden je.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak Ne avg 17, 2008 7:28 pm

Avto Jerenko Ptuj ja.... Pri njih ne pričakuj, da bo kaj boljše, če sploh bo, kot pri tistem ki si zdaj bla.
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Napisal/-a AudiFreak Ne avg 17, 2008 7:49 pm

hladni je napisal/-a:
AudiFreak je napisal/-a:Avto Jerenko Ptuj ja.... Pri njih ne pričakuj, da bo kaj boljše, če sploh bo, kot pri tistem ki si zdaj bla.

daj daj, lepo k staremu jerenkotu it, je v sprejemni pisarni in malo zatežit pa bo. Res pa je da so mehaniki vsi retardiranci po odnosu do strank (razen 2). Ampak zabiti pa niso. Sploh pa ne vem, zakaj mora bit pooblašenec!?

Tak kot je napisal hladni...

mayas24
Nov uporabnik

Napisal/-a mayas24 Ne avg 17, 2008 7:54 pm

Avto Jerenko je še slabši,tam sem pa kupla prejšn avto(Matiza).Sem prišla do Mbja,mi avto več ni vžgal,zato ker so mi prodali avto z praznim akumolatorjem:)... ko sem odhajala od njih,je rekel prodajalec,da mogoče bo kmal prazen,ampak da naj pridem nazaj pa bodo menjali,pol pa sem ostala že v mb...sem pol sicer dobla novega od njih,sam je pa čez par mesecev,blo marsikaj hin na tistem avtu,od tega,da je tud avto mel pregreto mašino in sem ga lahko samo prodala....kar sem mela srečo,da sem sploh dobla kupca...skratka tudi oni so velike p....Še ve kdo kje za servis Seatov v okolici MBja?

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael Ne avg 17, 2008 8:18 pm

mayas24 je napisal/-a:Avto Jerenko je še slabši,tam sem pa kupla prejšn avto(Matiza).Sem prišla do Mbja,mi avto več ni vžgal,zato ker so mi prodali avto z praznim akumolatorjem:)... ko sem odhajala od njih,je rekel prodajalec,da mogoče bo kmal prazen,ampak da naj pridem nazaj pa bodo menjali,pol pa sem ostala že v mb...sem pol sicer dobla novega od njih,sam je pa čez par mesecev,blo marsikaj hin na tistem avtu,od tega,da je tud avto mel pregreto mašino in sem ga lahko samo prodala....kar sem mela srečo,da sem sploh dobla kupca...skratka tudi oni so velike p....Še ve kdo kje za servis Seatov v okolici MBja?

Postavlja se eno vprašanje: al se rajši peljete dobre pol ure in imate servis kot je treba, ali pa se rajte peljete par minut in imate potem servis v kurcu. Sicer pa kot sem mnogokrat povedal: IZOGIBAJTE se tega servisa, če imate radi svoje avte. Nategujejo folk pri popravilih in prodaji rabljenih kot novih vozil. Marsikaj zvedel preko uradnih kanalov (Seatova prodajna mreža), kot tudi od kolegov ipd. Prste stran od te štacune.

Zdej pa k servisem: če hočete kvaliteten servis za Seate na štajerskem, je edini odgovor Seat Drev v Drešinji vasi (na avtocesto, zadnji izvod za celje ven, ko prideš do semaforiziranega križišča desno, sledi vožnja čez levec nato pa na sredini ravnine spet desno in si tam). Edina slabost servisa je, da včasih kaj od naročenega pozabijo popravit, zato preverit če so bla dela opravljena (kar ne nardijo, ne računajo, ampak se jim preprosto kakšen delovni nalog zgubi :P).

Če pa rabi kdo pošten neuradni servis za Seate, pa je odgovor Motor and Brance v laškem. Poštena cena, ornk narjeno. Če rabi kdo kontakne številke, naj javi.

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Ne avg 17, 2008 8:23 pm

Avto Cerar v Kamniku! Same pohvale, tako odnos kot tudi delo je bilo narejeno tako kot treba.

Lp, Gapi

mayas24
Nov uporabnik

Napisal/-a mayas24 Ne avg 17, 2008 8:35 pm

Fantje dajte mi švetovat vsaj približno koliko km še lahko s takim avtom sploh naredim,ker sem danes imela občutek,kot da bo kmalu "stran"padlo kolo. :D glupo povedano,vem,samo strah me je,da nekako da ne bom daleč več s tem prišla,ker poka pri kolesu že kar precej.Rada pa bi prišla do nekega mehanika,da to uredi.Če treba se peljem tudi dlje,to mi ni problem.Drugače mam pa na področju Celja dobre izkušnje,ker sem pred dvema letoma ostala na Lopati,ko se mi je tud pokvaril avto in so me takoj vzeli in uredili...

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Ne avg 17, 2008 9:56 pm

Lej na Seat.si maš spodaj desno prodaja in servis. Pa vtipkaj poštno številko, določi kilometre kako daleč bi peljala avto in poglej kaj se ti najbolj dopade. Blizu Mb pa več servisov za Seate ni kot se da videt. Slovenj Gradec še je blizu.

Že hladni je vprašal zakaj mora bit pooblaščenec? Nič boljše ne bo nardil kot kak drug.

mayas24
Nov uporabnik

Napisal/-a mayas24 Ne avg 17, 2008 10:15 pm

Hvala vam za pomoč in nasvete...Upam da bom jutri rešla karseda vredu...Hvala še enkrat vsem...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Ne avg 17, 2008 10:25 pm

kolega servisira seat ibizo turbo pri tem mb servisu.. same hvale glede servisa. samo smo jih zadnič vidli z vinkotom v objemu ;) 8) :lol:

mayas24
Nov uporabnik

Napisal/-a mayas24 Ne avg 17, 2008 10:40 pm

Vsak ma svoje mnenje,jaz sem povedala svojega,pa tudi fant mi je rekel naj ne vozim k njim,tako da mislim,da me oni ne bodo več videli...mislim pa da se z moškimi ne upajo tolk zajebavat,kolk se pač lahko z nami...sam z mene se ne bo,njegova žalost...lp

mayas24
Nov uporabnik

Napisal/-a mayas24 Po avg 18, 2008 1:30 pm

Dominko je kaj boljši,kot Jerenko?

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Napisal/-a AudiFreak Po avg 18, 2008 1:38 pm

Znajo tudi zaj.ebat kaj, drugač pa pošlihtajo v večini primerov tako kot je treba.

mayas24
Nov uporabnik

Napisal/-a mayas24 Po avg 18, 2008 1:43 pm

:D pol bom pa verjetno mela tako srečo,da bodo lih pr meni kaj zaj...... a? :D

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Napisal/-a AudiFreak Po avg 18, 2008 2:10 pm

Očetu so edino sprednji odbijač slabo gor dali in je mogo iti še enkrat tja da so ga boljše privijačili, pa meni so pazabli varovalko not dat za lambdo sondo in mi avto ni zaznal sonde in je posledično tudi cukal. Drugač pa so OK ja....Pa gužvo imajo vedno, tako da je malo težko takoj na vrsto priti.

mayas24
Nov uporabnik

Napisal/-a mayas24 Po avg 18, 2008 2:16 pm

Hmmm to je pa za v razmislek al it tja :) joke,bomo ze nekaj našli.Nekaj ponudbe oz nasvetov,kam it sem dobila,zdaj se pa morem samo odločit kako in kaj.Pa je Dominko drugače drag?

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Napisal/-a AudiFreak Po avg 18, 2008 2:30 pm

Če imaš nad 11 let star avto je 30% popusta na delo. Recimo menjava jermena za servo in alternator z materialom vred okoli 60€. Dela je pa bilo tam za eno uro nekje.

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Po avg 18, 2008 3:40 pm

Jaz sem zadnjič peljal k avto drevu, ker se je nekdo zaletel v nas odzadaj in je bil pač avto za poštimat. Avto je bil popravljen v dogovorjenem času + zmenli smo se tak (ker je avto tam ostal za par dni) da sem prišel okoli pete ure (ko končajo delat) in me je eden od njihovih uslužbencev zapeljal nazaj do maribora, tak da nisem iskal avtobusov ali pa vzel nadomestnega vozila ;). Tak da jaz ti priporočam njih.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov