tuning_man je napisal/-a:Zdravo. Če se ti ne predaleč za peljat pridi v prekmurje. To po mojem ni potrebna menjava samo, da se zavari pa je boljše. Če ti je pa predaleč pa ti naj nek prijatelj ali znanec ki zna varit, to luknjo zavari. Sem mel na mercedesu luknjo v velikosti žogiče za golf pa sem zavaril pa se sploh ni slišala razlika. Torej poceni in dobro. Naj ti zavarijo. L.p
Mashenka je napisal/-a:Tuning_man,
z veseljem bi šla v Pomurje, ker tam poznam kar nekaj avtomehanikov, ampak štos je v tem, da sem se s takšnim avtom (luknjičastim) vozila že iz Radgone na Pag in potem nazaj v Ljubljano in so se hrvaški cariniki močno čudili, ko sem prihrumela in priropotala na mejo, tako da sem že mislila, da ne bom prišla čez.Tako da ne bi ravno riskirala, da mi nekje na poti v GR stvar odpade, ker močno sumim, da se bo to zgodilo, saj en del auspuha že kar visi. Če to vidim jaz, ki nimam blage veze o avtomobilih, potem verjemi, da bi bilo švasanje verjetno kot žganica na zob, ki ga je treba izpuliti.
![]()
Rhino,
sem klicala Novaka, je rekel 80 €, a da si mora stvar še prej ogledati, preden pove pravo ceno, normalno. Stric je prijazen, bomo videli, če tudi do moje denarnice.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov