angie je napisal/-a:Ne, avto ni crknil.
Na ročno zavoro sem pomislila zato, ker je bil občutek enak kot pri speljevanju v klanc. Le da se zdaj avto ni premaknil nikamor.
Za vse ostalo se mi je zdelo, da normalno dela. Lahko pa je seveda kaj drugega. Čeprav res nimam pojma kaj naj naredim.
joztom je napisal/-a:Ali je avto crknil ob speljevanju? Če ni crknil, je problem verjetno v sklopki ali prestavnem mehanizmu. Od kod ti ideja ročne zavore?
angie je napisal/-a:Kritik:
Ne vem, ali se da avto premaknit, ker nisem poskušala.
Kaj si naredil v tvojem primeru?
To, da je mehanizem zarjavel, je čisto možno, ker je avto že star. So rekli na servisu, da bo trebalo v kratkem jermen zamenjati (baje se na vsakih 60 tisoč km mora). Ne vem ali je mogoče s tem povezano?
A mi morajo avto odpeljati oz. mora pridet mehanik kaj pogledat? Verjetno bo to težko, ker imam avto v garažni hiši...
joztom je napisal/-a:Ali je avto crknil ob speljevanju? Če ni crknil, je problem verjetno v sklopki ali prestavnem mehanizmu. Od kod ti ideja ročne zavore?
angie je napisal/-a:Ne, avto ni crknil....
uros_p je napisal/-a:joztom je napisal/-a:Ali je avto crknil ob speljevanju? Če ni crknil, je problem verjetno v sklopki ali prestavnem mehanizmu. Od kod ti ideja ročne zavore?angie je napisal/-a:Ne, avto ni crknil....
Jaz se moram tukaj postaviti na stran joztom-a. Avto bi moral crkniti, če bi ročna blokirala in bi ga imela v prestavi ter sklopko spustila. Razen če imaš avtomatika.
Daj ga v nulo in ga poskusi ročno prestaviti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov