zavorni servis je napisal/-a:V vsakem primeru pa mora avto preverit nekdo ki se na to spozna!
Pavka je napisal/-a:Res je, tudi jaz sem avtomehanik, pa se nikoli ne pojavljam s svojo tel.številko ali kakršno koli zlorabljanje foruma za svojo reklamo.
Nedvomno pa je, naj zavore pregleda strokovnjak.
zavorni servis je napisal/-a: Rad bi spremenil svoj nick in ostala imena , da bi lahko večkrat odgovoril. Prosim če mi lahko svetuješ kako?
FBR je napisal/-a:Ko vam gre tako vse v nos, potem bi lahko vedel, da je tudi linkanje drugih forumov v podpisu prepovedano!
FBR je napisal/-a:... sploh pa glede na to, kolk je v sloveniji dobrih serviserjev za zavore... na prste ene roke jih preštejem... sploh na dolenjskem vem samo za ENEGA...
Fan je napisal/-a:- odvijte na bilokaterem kolesu ( razen rezerve ) prezračevalni vijak in nekdo naj "pumpa" pritiska zavoro > pri vsakem pritisku mara špricniti zavorna tekočina v koliko ne špricne pri vsakem pritisku zavorne pedalke vam blokira glavni zavorni valj ( ne vrača se v zadnji položaj ) zamenjajte tesnila v gl.zav. valju.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov