Nasveti in napotki ter povpraševanja...

bajkerka
Nov uporabnik

NUJNO RABIM POMOČ !!!

Napisal/-a bajkerka Pe avg 29, 2008 7:19 pm

Pozdravljeni!
Pred dvema dnevoma sem kupila novi Golf V. Danes sem uredila zavarovanje, kar je najhuje pa je to, da sem v trgovini kupila dišavo , ki se mi je razlila po plastiki okoli radia, malo pa tudi po oblogi radia :x !
Zanima me, če ima kdo od vas podobno zgodbo...kaj naj naredim, ...ker se je scvrla ta plastika, kjer je tekla tekočina od dišave. Na servisu mi lahko zamenjajo, pride pa kar precej drago.

Če mi kdo zna odgovorit ali predlagat kaj......v naprej lepa hvala.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe avg 29, 2008 7:23 pm

Žal.... ni druge rešitve... je bilo pa že govora o tem na forumu... kot vidiš so to same kemikalije..
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Pe avg 29, 2008 7:24 pm

Glede na to, da je nov predvidevam, da ima tudi kasko. In predvidevam, da kasko krije vso škodo. Saj mislim, da je tako.

lp

YOC

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Pe avg 29, 2008 7:25 pm

YOC je napisal/-a:Glede na to, da je nov predvidevam, da ima tudi kasko. In predvidevam, da kasko krije vso škodo. Saj mislim, da je tako.

lp

YOC

8)

ja to tudi mene zanima....kaj ce je kaka poskodba notranjosti vozila (recimo pocena kaka plastika, umazan sedez da ne gre vec dol in podobno ) lahko ti to kasko placa?

Drugace ce ne bos s kaskom al kaj podobnega to resla pol pa edino da das barvat...prides se najceneje skozi ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Pe avg 29, 2008 7:30 pm

Ja sej kasko plačaš glih zato, da če pride do kakršnekoli poškodbe, pač zavarovalnica to krije, neglede na to, kdo je škodo povzročil. Torej če se boš v lastnem dvorišču zaletel v ograjo in pri tem razbil odbijač, boš ravno tako uveljavljal kasko. Torej najprej pokliči zavarovalnega agenta, naj naredi zapisnik, če je treba in potem avto na popravilo oz. zamenjavo plastike. Mi je pa res žal, ker se ti je to zgodilo, ker 2 dni nov avto pa ta scena :shock: :? Ja, bad scena!!!
Pa uno dišavo vzem pa jo f*kni u 3pm in ne čaraj več ;)

lp

YOC

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Pe avg 29, 2008 7:42 pm

Ja kasko .. kasko in na odbitno franžiso ste pozabili. Po tamalem je to 250€, plus izguba bonusa. Dvomim da je sploh za 250€ škode.

Tiste frdamane Ambipure in nevem kaj še vse, pa bi morali umaknit s prodaje, saj so živo sranje, tako za zdravje kot za avto.

bajkerka
Nov uporabnik

Napisal/-a bajkerka Pe avg 29, 2008 7:46 pm

Ma ja...res mi ne preostane drugega, kot naročit original plastiko...stane cca.85€. Sem pa enkrat v Avstriji v eni trgovini opazila ves "make up" za vse vrte vozil, tko, da upam, da bi to obrobo armature našla tud kje zunaj.....
Hvala vsem za pomoč....lep vikend želim

YOC je napisal/-a:Ja sej kasko plačaš glih zato, da če pride do kakršnekoli poškodbe, pač zavarovalnica to krije, neglede na to, kdo je škodo povzročil. Torej če se boš v lastnem dvorišču zaletel v ograjo in pri tem razbil odbijač, boš ravno tako uveljavljal kasko. Torej najprej pokliči zavarovalnega agenta, naj naredi zapisnik, če je treba in potem avto na popravilo oz. zamenjavo plastike. Mi je pa res žal, ker se ti je to zgodilo, ker 2 dni nov avto pa ta scena :shock: :? Ja, bad scena!!!
Pa uno dišavo vzem pa jo f*kni u 3pm in ne čaraj več ;)

lp

YOC

8)
;) ;) ;)

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Pe avg 29, 2008 7:50 pm

Če se boš počultila kaj bolje, ti prilagam mojo temo http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=62622&highlight=. Samo da je v tem primeru tekočina stekla sama, kljub pravilni namestitvi. Res je najbolje, da to sploh ne uporabljamo več.

LP

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Pe avg 29, 2008 7:52 pm

dala si 16000 eur za avto in zdej je biu tak problem dat 85 eur za del armature
jst za tak drobiž pri 2 dni starem avtu ne bi kompliciru

btw ambi pur in podobne dišave so super za zdravje
podpis

bajkerka
Nov uporabnik

Napisal/-a bajkerka Pe avg 29, 2008 7:56 pm

simimedi...ful ti hvala za link! Sej vem, da se to ni zgodilo le meni, sam....avto je nov!
Bom pač zamenjala plastiko....teh dišečih pizdarij pa ne bom več kupila. Vsaka šola neki stane, ane?

simimedi je napisal/-a:Če se boš počultila kaj bolje, ti prilagam mojo temo http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=62622&highlight=. Samo da je v tem primeru tekočina stekla sama, kljub pravilni namestitvi. Res je najbolje, da to sploh ne uporabljamo več.

LP

bajkerka
Nov uporabnik

Napisal/-a bajkerka Pe avg 29, 2008 8:00 pm

No, sej se mi je zdelo, da se bo nekdo najdu, ki mi bo očital drobiž...85€ ! Ne gre zato, lublančan, da nebi mogla odkeširat ta drobiž...gre zato, da se pred nakupom originala pozanimam za kak " neoriginal" del....upam, da razumeš. Pa še to....ne da se hvalim, ta avto sem kupila z denarjem, ki sem ga leta šparala....

Pa lep večer
lublancan je napisal/-a:dala si 16000 eur za avto in zdej je biu tak problem dat 85 eur za del armature
jst za tak drobiž pri 2 dni starem avtu ne bi kompliciru

btw ambi pur in podobne dišave so super za zdravje

ali086
Nov uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a ali086 Ne avg 31, 2008 9:47 am

Drgac pa se ta plastika da postrihat,kak licar ti bo to naredo.
Isto se4 je zgodil mojmu tastu pa jo je daj prestrihat.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne avg 31, 2008 10:29 am

poanta mojega posta ni bilo očitanje glede denarja, ampak dejstvo da je avto nov
zakaj bi novo armaturo šel barvat, limat s folijami in jo drugače "kičit"
kupiš nov kos in to je to

drugo bi bilo, če bi polila tam, kjer je airbag in bi bili stroški 10x večji - takrat bi bilo smiselno iskati razbitega golfa in od tam pobrati armaturo
podpis

bajkerka
Nov uporabnik

Napisal/-a bajkerka Po sep 01, 2008 6:17 am

Hvala , ni blo moje pisanje proti tebi upirjeno nesramno. Lep september !

lublancan je napisal/-a:poanta mojega posta ni bilo očitanje glede denarja, ampak dejstvo da je avto nov

drugo bi bilo, če bi polila tam, kjer je airbag in bi bili stroški 10x večji - takrat bi bilo smiselno iskati razbitega golfa in od tam pobrati armaturo

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po sep 01, 2008 6:39 am

Leta šparaš, pol si pa golfa kupiš? Kam gre ta svet???
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Po sep 01, 2008 3:58 pm

lublancan je napisal/-a:poanta mojega posta ni bilo očitanje glede denarja, ampak dejstvo da je avto nov

+1 na tole. Sam bi isto naredil brez pomisleka. Pač če je 85€ je 85€. Zadeva rešena. In res je drobiž glede na to, da bi lahko bila zadeva občutno slabša. Ne bi šel pa zdej v ekstreme in iskal na vseh mogočih koncih zadeve, ker se ne splača. Moje mnenje. Še posebej če je avto nov. Kot sem rekel sam ne bi kaj preveč razmišljal in kupil zadevo pa je mir.
lp Tomaž

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po sep 01, 2008 4:34 pm

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Po sep 01, 2008 4:35 pm

ma so ti zdaj to upostevali pod kasko al ne?? :)

LP
Slika

bajkerka
Nov uporabnik

Napisal/-a bajkerka To sep 02, 2008 3:22 pm

Hvala za tole....amm, kje pa lahko to kupim?...kar sem videla prek linka?

hvala

DaDek je napisal/-a:tole?
part 2
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov