anzl je napisal/-a:Crazy Frog: men pa pri bremzanju nič ne trese volana, zto k so bremze tok slabe :P jih bom mogu menjat, sm učer na ebayu gledu (britanskem) pa so ful pocen deli za roverja tm. pa tut roverji so ful ful pocen tm. bi se splačal enga čim bl ohranenga kupt, pa ga met za dele, po možnosti taga k ma volan na lev stran
sebaveh je napisal/-a:Tako se ne nastavlja položaj volana! Razen če je bil kdaj snet in narobe nataknjen (zamaknjen) nazaj. Pravilno se nastavi tako, da se končnik na eni strani privije, da drugi pa odvije.
Namreč ko je volan na sredini, mora biti tudi zobata letev na sredini.
TriCikl je napisal/-a:anzl je napisal/-a:Crazy Frog: men pa pri bremzanju nič ne trese volana, zto k so bremze tok slabe :P jih bom mogu menjat, sm učer na ebayu gledu (britanskem) pa so ful pocen deli za roverja tm. pa tut roverji so ful ful pocen tm. bi se splačal enga čim bl ohranenga kupt, pa ga met za dele, po možnosti taga k ma volan na lev stran
Pa maš ostalih stroškov da roverja sem spraviš tulk da za ta dnar kupiš dobr ohranjenga tu.
ocean je napisal/-a:TriCikl je napisal/-a:anzl je napisal/-a:Crazy Frog: men pa pri bremzanju nič ne trese volana, zto k so bremze tok slabe :P jih bom mogu menjat, sm učer na ebayu gledu (britanskem) pa so ful pocen deli za roverja tm. pa tut roverji so ful ful pocen tm. bi se splačal enga čim bl ohranenga kupt, pa ga met za dele, po možnosti taga k ma volan na lev stran
Pa maš ostalih stroškov da roverja sem spraviš tulk da za ta dnar kupiš dobr ohranjenga tu.
Če ga maš za dele, ti ostali stroški znašajo točno 500 €
AndrejD je napisal/-a:Tudi jaz moram držati volan malo na desno da gre avto naravnost. Bil že pri nekaj optikih in je kao vse vredu. To se mi dogaja od tedaj ko sem z 70km/h priletel v udarno luknjo na cesti... In zaenkrat še nisem našel mehanika, ki bi ugotovil kje je finta. Udarec je bil tako močan da mi je iz ALU felne uteži dol pometalo. SAmo sem jih dal centirat in so kao vredu. Sem pa iz okolice MB.
Lp
Primoz_86 je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:Tudi jaz moram držati volan malo na desno da gre avto naravnost. Bil že pri nekaj optikih in je kao vse vredu. To se mi dogaja od tedaj ko sem z 70km/h priletel v udarno luknjo na cesti... In zaenkrat še nisem našel mehanika, ki bi ugotovil kje je finta. Udarec je bil tako močan da mi je iz ALU felne uteži dol pometalo. SAmo sem jih dal centirat in so kao vredu. Sem pa iz okolice MB.
Lp
Verjetno ti je roko zvilo, pomeri če ni eno kolo malo zamaknjeno nazaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov