MacTron je napisal/-a:Vredu sedaj imas lahko zapisano samo eno napako... tako da cim prej na tester.
Ce so bile prej pobrisane vse in se je sedaj ta vikend prizgala lucka... bi moralo pokazat
eno... ker bog ve od kdaj sta bili ostali dve. Preveri cim prej.
tristan01 je napisal/-a:[sumim, da takrat ko se prižge lučka za olje pade tudi tlak olja v sistemu mazanja. Večkratne obremenitve pod takimi pogoji pa
dspalir je napisal/-a:Ja to me skrbi, da ne pade tlak in motorja ne maže več.
Sam a je možno da črpalka pri ogretem avtomobilo nebi delala, ko je pa vožen na kratke relcije pa deluje brezhibno...
Problem je ker tester ne pokaže, če bi bla v okvari oljna črpalka.
Tester pa pod eno napako ki je zabeležena pokaže tri možne variante, ne napiše konkretno kje je napaka.
Napiše da se pri zelo vročem avtomobilo sproži napaka, zdaj je pa to lahko senzor, lambda sonda, ali zamašena cevka v karterju...Pol pa neveš več kje si![]()
Da pa grem zdaj vse to menjat tja v tri dni, je paspet brezveze, sam če nebo druge bo treba...
dspalir je napisal/-a:Sem ga priklopo na tester, pa je pokazalo tri možne variante, oljno stikalo, lambda sonda, ali da je zamašena neka cevka ko je v karterju. No zdaj pa sem zvedo da je še možnost oljne črpalke, tk da zdaj sploh nevem.
Od zadnjič ko mi je napake pobrisal je blo zdaj en mesec mir,ko sem se vozil samo v službo in nazaj, se je pa prižgala zdaj čez vikend, ko sem naredil 150 km brez postanka.
Danc zjutro se pa spet ni prižgala ko sem šel v službo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov