Nasveti in napotki ter povpraševanja...

techart
Nov uporabnik

Kraj: Mb

DAEWOO LANOS, OLJE V UPLINJALCU, V IZPUŠNI CEVI...

Napisal/-a techart Če sep 11, 2008 9:52 pm

lp,
zadnjič sem pri pregledu motorja snel cev katera vodi iz zračnega filtra na uplinjalec(fergazer) in je bilo vse mastno pri uplinjalcu, olje se drži sten. Cel sem dal seveda potem nazaj gor. Eni pravijo da motor "diha".
Avto izgublja na moči,
ko pohodim plin sprva hoče ugasniti!!??
zraven tega je vse masno na izpušni cevi!! :(
kaj se da rešit v tem primeru :?: ..Stroški :?:
Zadnjič spremenil techart, dne So sep 13, 2008 7:57 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če sep 11, 2008 10:11 pm

Nejasen post.
Zakaj si vzel dol cev? Je motor takoj zatem izgubil moč? Zakaj ne daš cevi nazaj?

Primoz_86
Stalni uporabnik

Napisal/-a Primoz_86 Če sep 11, 2008 10:27 pm

Dej nazaj kot je blo, če pa nočeš pa zamaši luknjo pri fergazerju, na tisto luknjo na mašini pa montiraj manjši filter, ker med vsakim obratom motorja tudi vleče zrak v mašino in ga piha ven. Prah in pesek med oljem namreč ni najboljša stvar za mašino. Če tisto luknjo na mašini zapreš bodo problemi, ti bo začela kakšna dihtanga puščat, čez teflone ti bo olje rinlo v auspuh ipd

techart
Nov uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a techart To sep 16, 2008 4:01 pm

Danes sem šel k avto marku- na Ruški. (Za moje pojme najcenejši servis v Mb+ mehanik res ve kaj dela..) kupil sprej za čiščenje uplinjača( nitro čistilo v spreju). Full dobro očisti, zraven tega še diagnoza zanič katalizator, poln srednji lonec..
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov