Nasveti in napotki ter povpraševanja...

samo p
Nov uporabnik

Kraj: Kurja vas

Nastavitev ventilov opel

Napisal/-a samo p Pe sep 12, 2008 8:11 pm

Živjo
Imam male probleme z nastavitvijo ventilov pri opel kadettu c 77 1.2N(38kw) mašina.
Menda se jih nastavlja ko je motor v delovanju in ne klasično. Meni je to malo neznano zato bi prosil za pomoč.

Hvala in lp

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Re: Nastavitev ventilov opel

Napisal/-a JEREMIJA79 Pe sep 12, 2008 10:17 pm

samo p je napisal/-a:Živjo
Imam male probleme z nastavitvijo ventilov pri opel kadettu c 77 1.2N(38kw) mašina.
Menda se jih nastavlja ko je motor v delovanju in ne klasično. Meni je to malo neznano zato bi prosil za pomoč.

Hvala in lp

Med delovanjem... :?:

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Pe sep 12, 2008 10:18 pm

Pozdravljeni
Ja ventili se nastavljajo ko motor deluje. Ker pa je to "filigranski" poseg ( možnost poškodb roke ), bi ti priporočal da najdeš mehanika ki ti bo to nastavil. Tako bo ceneje in .........
Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

samo p
Nov uporabnik

Kraj: Kurja vas

Napisal/-a samo p So sep 13, 2008 7:19 am

Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Ja ventili se nastavljajo ko motor deluje. Ker pa je to "filigranski" poseg ( možnost poškodb roke ), bi ti priporočal da najdeš mehanika ki ti bo to nastavil. Tako bo ceneje in .........
Lep pozdrav

Ja sem že spraševal na drugem forumu pa so mi enako svetovali, vendar bi jaz rad vseeno sam to naredil in se tudi kaj navadil, zato bi prosil nekoga da mi malo opiše kako se to dela. Vem da se nastavijo 0.15 in 0.25, klasično pri ugasnjenem sem jih že nastavil, vendar ni vredu!

lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov