zikii84 je napisal/-a:a je ze kdo imel dizla in taksne tezave ko se vozim mi zacne menjalnik tresti in nato celo avto tek zgleda kot da bi cukal ampak ne ko mu dam vec plina pa neha in potem spet zacne ko drzim gas normalno ka nej nardim a se da to popravt al ka
zikii84 je napisal/-a:a je ze kdo imel dizla in taksne tezave ko se vozim mi zacne menjalnik tresti in nato celo avto tek zgleda kot da bi cukal ampak ne ko mu dam vec plina pa neha in potem spet zacne ko drzim gas normalno ka nej nardim a se da to popravt al ka
zikii84 je napisal/-a:hvala za nasvet sam sem menjo vse nosilce na motorju in menjalniku,obe axi,kineticne zglobe,naftni filter,pa mi se kr to dela,sklopka tud ni ker normalno speljuje.
Lp!
zikii84 je napisal/-a:Valvoline zadel si v polno Ja piha mi fejst pa zjutri ko vzgem je belo-sivkast dim ko je hladen ce mu stisnem gas do konca mi pa pride crn dim in saje ostanejo na tleh ce je cilinder zanic pol bi moral kupit nov blok motorja ali bi kej pomagalo ce bi mu naredo generalko mas kako idejo ka bi najbolje blo za nardit za kompresijo bil sem pri enem mehaniku in pravi da se na dizlu ne da zmerit kompresije ces da se na porabi olja vidi kaksna je masina men pa se pol litra ne spije na 1000 km.
Lp!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov