pikovit je napisal/-a:Imam problem.Ventilator mi v kabini vseskozi piha z največjo hitrostjo,Tudi,če ugasnem klimo in dam ventilator na ničlo še vedno dela.Ali kdo ve kaj bi lahko bilo narobe?Avto je pa Xsara break 2002 1,6.lp
pikovit je napisal/-a:Imam problem.Ventilator mi v kabini vseskozi piha z največjo hitrostjo,Tudi,če ugasnem klimo in dam ventilator na ničlo še vedno dela.Ali kdo ve kaj bi lahko bilo narobe?Avto je pa Xsara break 2002 1,6.lp
čare je napisal/-a:pikovit je napisal/-a:Imam problem.Ventilator mi v kabini vseskozi piha z največjo hitrostjo,Tudi,če ugasnem klimo in dam ventilator na ničlo še vedno dela.Ali kdo ve kaj bi lahko bilo narobe?Avto je pa Xsara break 2002 1,6.lp
ta vozila imajo na ventilaturju upore zalite še z malo elektronike zraven in ko gre tista zadeva k hudiču začne ventilator srat!Drugače pa glede odroševanja z klimo pozimi je tako-tako ker večina novejših vozil pod 5 stopinjami sploh ne vklopi kompresorja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov