Glede na to, da je auto letnik 2005 in ima 9700 km sklepam, da si ga podedovala od kakega star ateta ali stare mame...če se motim me popravi. Pomisli samo kako vozijo nekateri starejši ljudje in ne želim posebej razlagat ker sklepam, da nam je nekaterim jasno pa tudi, da je tebi...ne želim te strašit in upam, da se motim.
chevy je napisal/-a:Nevem kaj ti tukaj ni jasno in to kar pišem je čist usakdanje in res, vrjemi.
No ja, usake tolko je treba preštet zobe na zobniku :P -> mal heca
Se pravi: v naslovu imaš napisano, da iščeš prejšnje lastnike Kalosa in če je biu auto kupljen v AC Kretič ti bodo to informacijo posredovali - pač prvega lastnika. Sam mi ni jasno - praviš, da si podedovala auto a napisano imaš, da iščeš lastnike Kalosa.
Ti pa kr ustrajej glede garancije.
Upam, da se napaka odpravi
Drgač pa smo mi v AC Kretič kupili dva nova auta
LP
inuasa je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Nevem kaj ti tukaj ni jasno in to kar pišem je čist usakdanje in res, vrjemi.
No ja, usake tolko je treba preštet zobe na zobniku :P -> mal heca
Se pravi: v naslovu imaš napisano, da iščeš prejšnje lastnike Kalosa in če je biu auto kupljen v AC Kretič ti bodo to informacijo posredovali - pač prvega lastnika. Sam mi ni jasno - praviš, da si podedovala auto a napisano imaš, da iščeš lastnike Kalosa.
Ti pa kr ustrajej glede garancije.
Upam, da se napaka odpravi
Drgač pa smo mi v AC Kretič kupili dva nova auta
LP
Ok, najprej, moram rečt, da nimam glih izkušenj z avti starejših ljudi in zato nimam pojma kako vozijo.![]()
Kot drugo...naslova nisi čisto najbolje razumel. Moj ata (pravilno si ugotovu), je bil prvi lastnik...iščem lastnike ki imajo kalosa, da nam potrdijo, da ropota pri vseh...tko nam je obrazložu v Prestranku
In kakšne so drgač tvoje izkušnje z AC Kretič?
Drgač pa vseen hvala.![]()
chevy je napisal/-a:Jaz mislim, da je Kretič fajn mož in ne verjamem, da ti trosi raznorazne monade glede tega. Če praviš, da vam je razdru menjalnik in pogledu sklopko in use pa da ej uredu...hmm nevem no.
chevy je napisal/-a:oni so prej imeli AC Škoda (kar sigurno veš) in z Chevroleti niti nemajo veliko izkušenj, ker to je nova rebadge-ana znamka na trgu z novimi motorji, tehnologijo, itd. in imajo Chevrolete par let. Če si opazla, je v delavnici več Škod kot Chevroletov![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov