Hvala za odgovore ,če jih bo kaj:-)

scott je napisal/-a:Pozdravljeni ima kdo izkušnje z vlečnimi kljukami Bartolj i z Novega Mesta?Rabim jo za svojega Renoja Grand Modus .Rabim jo zgolj za prevoz koles.Cena se mi zdi solidna (170E) z montažo v primerjavi s tisto v Renojevem servisu(366E).Žal pa se moram zapeljati preko cele države,medtem ko imam renoja 500 m od doma.
Hvala za odgovore ,če jih bo kaj:-)![]()
uros_p je napisal/-a:Ponovno oživljam temo
Zanima me kje v okolici MB bi se dalo kupiti in namontirati vlječno kljuko z vsemi potrebnimi papirji. Kakšne so kaj okvirne cene kljuk z montažo? Montiralo pa bi se na Opel Corso. Bartolj v NM je malo daleč, original servisi pa so dragi, torej me zanimajo alternavtive v MB in okolica.
mbseat je napisal/-a:Moje izkušnje so kar se tiče teh kljuk dobre.Imam že na tretjem avtu njihovo kljuko in zaenkrat nimam pripomb.Pozanimaj se pri kakem lokalnem mehaniku ali na kakem servisu mogoče ti jo lahko kje bližje montirajo.Če ti je Nova Gorica bližje ti lahko dam naslov enega pooblaščenega monterja za vlečne kljuke.
marvel je napisal/-a:Nekateri avtomobili nujo potrebujejo modul, če ne se okvari onboard računalnik avtomobila. Bosal ima zelo kvaliteten modul ki že sam po sebi stane 84€.
Na http://www.kupci.com/vlecne-kljuke imajo vlečne kljuke Bosal z modulom (če ga avto sploh potrebuje) + oni uredijo montažo in homologacijo. Vse je že v ceni + popust za registrirane člane. Imajo tudi kljuke ki so vertikalno in horizontalno snemljive.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov