vseeno pa preden začneš razdirat oz. koga plačuješ, bi blo fajn da priklopiš avto na računalnik če bi vseeno kšno napako pokazal..
dragon22 je napisal/-a:Prevoženih ima 43000 km.
Če je res sklopka fuč bi blo najbrž res bolš zamenjat za športno ker mislim dat tud povečat moč motorja. Najdu sem te dve za megana http://reichhard-motorsport.com/catalog ... _5073_5074 Mi lahko kdo pove kašna je razlika med tema dvema, ker ne znam nemško, in če je potrebno še kaj drugega menjat če bi dal to športno sklopko?vseeno pa preden začneš razdirat oz. koga plačuješ, bi blo fajn da priklopiš avto na računalnik če bi vseeno kšno napako pokazal..
ja sem že zmenjen na servisu drug teden da damo najprej na tester če bo kaj pokazal. Drugač pa nimajo pojma na servisu kaj bi blo, je ruku da je najbrž kaj s turbino in da na turbo meganu niso še nikol nič delal.
joztom je napisal/-a:Sklopka se najraje skuri pri pospeševanjih v četrti ali peti, še posebej v dolgih klancih, pri speljevanju je to težje....
sašo5 je napisal/-a:joztom je napisal/-a:Sklopka se najraje skuri pri pospeševanjih v četrti ali peti, še posebej v dolgih klancih, pri speljevanju je to težje....
v breg in "rikverc" pa po možnosti poln avto....pa po "babje" celo pot vožnje(pa tud 1000km, če je treba) pedal za 1cm not met pritisnjen.........
Nogo čim dlje od sklopke, pospešuješ pa komot lahko v treji/četrti/peti.....samo kot pravim: nogo čim dlje - nobenga "božanja" pedala po nepotrebnem.........
Prikolice so tudi "smrt" za te zadeve.....
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov