imam fiat stilo multijet MV letnik 2006
pushte je napisal/-a:Sem novi lastnik dizlaša pa me zanima kaj je potrebno zamenjat na rednem servisu razen olja in filtra ker vsi pravijo da je servis dosti dražji od bencinarja![]()
pushte je napisal/-a:Sem novi lastnik dizlaša pa me zanima kaj je potrebno zamenjat na rednem servisu razen olja in filtra ker vsi pravijo da je servis dosti dražji od bencinarja![]()
Ivan36 je napisal/-a:pushte je napisal/-a:Sem novi lastnik dizlaša pa me zanima kaj je potrebno zamenjat na rednem servisu razen olja in filtra ker vsi pravijo da je servis dosti dražji od bencinarja![]()
Hja, če je bil teran boš menjal še vodno pumpo pa kak lagar ( ležaj) in pakne spredaj mogoče tud zavorne diske, če je preko 120tkm:P ali pa zbiti na 68.000km pa jih im realnih 160.000km
![]()
![]()
![]()
4vale6 je napisal/-a:No imam eno butasto vprašanje.Kr se ne spoznam ravno na motorna olja me zanima neki: v golfu V tdi so mi na servisu dal motorno olje shell 505 01, doma mam pa še pol litra castrola txt softec 5W 40.Pa me zanima ali lahko nalijem castrola v motor kjer je shell, se ta olja mešajo? Vrjetno se,sam neb rad kake neumnosti naredu![]()
Hvala in lp!
4vale6 je napisal/-a:No imam eno butasto vprašanje.Kr se ne spoznam ravno na motorna olja me zanima neki: v golfu V tdi so mi na servisu dal motorno olje shell 505 01, doma mam pa še pol litra castrola txt softec 5W 40.Pa me zanima ali lahko nalijem castrola v motor kjer je shell, se ta olja mešajo? Vrjetno se,sam neb rad kake neumnosti naredu![]()
Hvala in lp!
Hvala in lp!
kixs je napisal/-a:4vale6 je napisal/-a:No imam eno butasto vprašanje.Kr se ne spoznam ravno na motorna olja me zanima neki: v golfu V tdi so mi na servisu dal motorno olje shell 505 01, doma mam pa še pol litra castrola txt softec 5W 40.Pa me zanima ali lahko nalijem castrola v motor kjer je shell, se ta olja mešajo? Vrjetno se,sam neb rad kake neumnosti naredu![]()
Hvala in lp!
Dokler imas dovolj olja v masini, ti ni potrebno nic dolivat. Torej, da ga imas nad minimumom.
Pomembno je tudi to, kdaj si sel gledat nivo olja. Najbolje je takrat, ko je masina hladna - recimo cez noc, da se celotno olje zlije. Ce ga preverjas takoj po voznji, je se cca pol litra olja razmetanega v masini.
A dieselasi uporabljate olje za diesel motorje?
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov