Napisal/-a jamie So nov 08, 2008 1:52 pm
Problem je sledec , avto je letnik 98. Avto je bil v garazi vseh 8let kar sem lastnik. Problem se je zacel pojavljati lani ko je avto stal 1mesec vzunaj pozimi.
1. Zadna bremz luc je konstantno gorela a si premzu al pa nisi zravn se je prizigalo tudi gretje. Ugotovili smo da je bil kratek stik v stikalu za spuscanje sipe pri sovzniku.
Avto je stal se naprej zunaj na mrazu pac pozimi lanska zima ni bla neki mocna amapk usen.
2. Nekje novembra lani pa zjutri ob 6 grem na siht in avto ceprav sem dal kljuc not in obrnil kljucavnico se vrata niso odprla , ne voznikova , ne sovoznikova in tud prtlaznik se ni hotu .. po segrevaju vrat se koncno odpre.. to se je ponovilo se enkrat po tem
DANES pa :
3. V zadnem tednu pa se mi dogaja da ce avto dobi dez na armaturki gorijo vse lucke , za tuljave una rumena rdec klicaj +utripajo se 2lucke .. in motor tece nekam neenakomerno. Tudi zadna bremz luc se sama od sebe priziga in luc ki za osvetlit prlaznik gori takrat ko je prtlaznik zaprt , ko pa je odprt ko bi res mogla svetit pa luc ne gori ....
to se dogaja samo takrat k je avto na dezu ali ce je slana ponoci.
mozni vzroki ce ma mogoc kdo kako idejo?
lp