Cash je napisal/-a:... pri P406 pa je daleč od tega, pedal se čisto malo poda noter, bolj kot pri 206-tki ...
Cash je napisal/-a:martk: na avtu so glanc nove gewinde in je isto kot prej.
esem: ja, pri unmu stavku sem pozabil dodati besedico "bolj", torej pri P406Coupe se pedal malce bolj poda noter, kot pri 206-tki.
Avto mi tudi ne vleče v nobeno smer, ko žlajfam, ampak ostane naravnost, le žlajf moram bolj oreng pohoditi, da se ustavim. Sem zadnjič šel znova v P206 in ko sem zažlajfal, me je skoraj vrglo v šipo, ker sem tko močno pohodil, namreč, spozabil sem se, da nisem v 406-tki, tko da poleg ploščic sumim tudi zavorno tekočino, če se pedal malce bolj poda, kot pri 206-tki.
Cash je napisal/-a:martk: na avtu so glanc nove gewinde in je isto kot prej.
esem: ja, pri unmu stavku sem pozabil dodati besedico "bolj", torej pri P406Coupe se pedal malce bolj poda noter, kot pri 206-tki.
Avto mi tudi ne vleče v nobeno smer, ko žlajfam, ampak ostane naravnost, le žlajf moram bolj oreng pohoditi, da se ustavim. Sem zadnjič šel znova v P206 in ko sem zažlajfal, me je skoraj vrglo v šipo, ker sem tko močno pohodil, namreč, spozabil sem se, da nisem v 406-tki, tko da poleg ploščic sumim tudi zavorno tekočino, če se pedal malce bolj poda, kot pri 206-tki.
Cash je napisal/-a:Ok, zdej sem šel pogledat in ugotovil sledeče. Kakor mi je Fan svetoval, sem parkrat napumpal zavoro, da je postala trda, nato vžgal avto in stopalka se je pogrezala ene 10-15s skoraj do konca. Nato sem spustil stopalko in znova pritisnil in
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov