xalfist je napisal/-a:mene zanima kaj vse treba odtegnit da se menjata diska na fiat uno ali je treba odtegnit tut tist sredinski vijak, pa če ja kak najlažje odtegnit da se ne vrti ker mam zavore dol tak da ne morem na zavoro stopit pa odtegnit?
no_name je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:mene zanima kaj vse treba odtegnit da se menjata diska na fiat uno ali je treba odtegnit tut tist sredinski vijak, pa če ja kak najlažje odtegnit da se ne vrti ker mam zavore dol tak da ne morem na zavoro stopit pa odtegnit?
Pa sej ne morem verjet.......tip sprašuje kako se vzame disk dol.....fant pojdi raje do mehanika pa naj ti on to zrihta, saj to so vendar ZAVORE, ki so življenjsko pomembne.
xalfist je napisal/-a:mene zanima kaj vse treba odtegnit da se menjata diska na fiat uno ali je treba odtegnit tut tist sredinski vijak, pa če ja kak najlažje odtegnit da se ne vrti ker mam zavore dol tak da ne morem na zavoro stopit pa odtegnit?
Končar je napisal/-a:men se zdi da nikjer ni treba sredinske matice odtegovat da bi dobili dol disk,edino pri terencih in kombijih,drugače pa uno je isto ko yugo,tam kjer ponavadi prideta dva križna,torx ali inbus vijaka ima centrirni vijak za jekleno feltno,tistega z 11 ključem odtegneš,ne rabiš imeti zavor gor,če prej malo potolčeš da odstopi rja,potem pa če negre drugače pa če je disk zanič macola pa gas,zmeraj ko sem z macolo tolkel sem disk odlomil,ker je toliko zarustal gor če pa gre lepo imaš pa srečoto je pa to,ko boš zlagov dobro namaži vodila da nebojo zaribala in držale ploščic,fajn deli
LP
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 10 gostov