Nasveti in napotki ter povpraševanja...

midamean
Nov uporabnik

Kraj: Primorska

Servis Honda

Napisal/-a midamean Po nov 17, 2008 1:42 pm

Približuje se prvi servis moje Honde. Zanima me, kateri uradni servis vozil Honda priporočate. Dobrodošlo bi bilo, če bi mi napisali, če ima kdo slabe oziroma dobre izkušnje s posameznim servisom.

Za odgovore se vam zahvaljujem!

Uporabniški avatar
Nace
Nov uporabnik

Kraj: Izlake

Napisal/-a Nace Po nov 17, 2008 2:42 pm

Če boš peljal na uradni servis in ti ni predaleč Šmartno ob Paki ti toplo priporočam Honda servis Selič. Z njimi imam jaz same dobre uzkušnje.

LP Jernej
Slika

Uporabniški avatar
bk206
Novinec

Kraj: koroška

Napisal/-a bk206 Po nov 17, 2008 3:47 pm

kot je že omenjeno Honda servis Selič ! pri njem mislim da bos sigurno zadovoljen .
tako je moje mnenje

midamean
Nov uporabnik

Napisal/-a midamean Po nov 17, 2008 3:49 pm

Nace je napisal/-a:Če boš peljal na uradni servis in ti ni predaleč Šmartno ob Paki ti toplo priporočam Honda servis Selič. Z njimi imam jaz same dobre uzkušnje.

LP Jernej

Glede na to, da sem iz Primorske mi je res malo daleč. Peljala jo pa bom seveda na uradni servis.
Mogoče ima še kdo kakšno izkušnjo?

RockyEffE
Nov uporabnik

Napisal/-a RockyEffE Po nov 17, 2008 4:54 pm

Ko sem imel Hondo sem jo vozil na autocomerce v Kromberk. So vredu mehaniki. Kar je bilo narobe so vedno uredili ustrezno.

midamean
Nov uporabnik

Napisal/-a midamean Po nov 17, 2008 5:32 pm

RockyEffE je napisal/-a:Ko sem imel Hondo sem jo vozil na autocomerce v Kromberk. So vredu mehaniki. Kar je bilo narobe so vedno uredili ustrezno.

Ojej, sama pa ravo s tem Autocommercom nisem zadovoljna. Daleč proč od njih.

Uporabniški avatar
KOENIG
Nov uporabnik

Kraj: Izola

Napisal/-a KOENIG Po nov 17, 2008 6:08 pm

:evil: Na primorskem ni PAMETNEGA servisa, vem iz izkušenj, sam nisem bil vendar če vsi priporočajo Seliča se splača poslušat ali poskusi pri Italijanih.

midamean
Nov uporabnik

Napisal/-a midamean To nov 18, 2008 5:55 pm

KOENIG je napisal/-a::evil: Na primorskem ni PAMETNEGA servisa, vem iz izkušenj, sam nisem bil vendar če vsi priporočajo Seliča se splača poslušat ali poskusi pri Italijanih.

Tudi sama sem že razmišljala, da bi šla k Italijanom pogledat :D . Vendar sem upala, da dobim kakšen pameten nasvet tukaj pri vas, fantje. Selič mi je kot sem že napisala rahlo predaleč. Za en servis pa res ne vem, če se splača pol Slovenije prevozit :?

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted To nov 18, 2008 6:02 pm

js sem iz velenja, vozim Gt k Zegi v Komen ;) ... Pol slovenije :D

Uporabniški avatar
trust
Stalni uporabnik

Kraj: Nad Žirmi

Napisal/-a trust To nov 18, 2008 7:41 pm

midamean je napisal/-a:
Nace je napisal/-a:Če boš peljal na uradni servis in ti ni predaleč Šmartno ob Paki ti toplo priporočam Honda servis Selič. Z njimi imam jaz same dobre uzkušnje.

LP Jernej

Glede na to, da sem iz Primorske mi je res malo daleč. Peljala jo pa bom seveda na uradni servis.
Mogoče ima še kdo kakšno izkušnjo?

Kako lahko rečeš, da ti je daleč, če pa je Slovenija čisto majhna država. Daleč bi bilo IZ Ljubljane pa do Berlina ane.

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek To nov 18, 2008 7:57 pm

Sonček ne strelaj takih, pa menda je normalno, da se ne bo vozla čez celo Slovenijo zaradi servisa, potem pa še tam čakaš kot butel za žensko je še težje, ki jih pač ponavadi ne zanima kaj oni tam delajo z avtom. Razen če gre zapravljat vmes, samo more vedet, da bo za Hondo še potem dosti ostalo :)
Jaz tudi ne bi šel recimo nekam na Primorsko na servis. Okej zdaj če bi mel nekega Ferarija, ko ni servis pod vsako jabko sam za take bolj civilne avte je pa malo vrag, da bi tak dalč hodil na servis.

midamean
Nov uporabnik

Napisal/-a midamean To nov 18, 2008 8:08 pm

Za en servis se res ne mislim vozit ne vem kam. Glede na to, da sem ženska, da je to moj prvi avto, s servisi nimam nikakršnjih izkušenj. Vprašala sem za mnenje o servisih in kam se najbolj splača peljat avto. Samo ne mi reč, da je v celi Sloveniji samo en vredu servis za Hondo. Aja, s Kromberkom imam zelo slabe izkušnje :evil: , drugače bi ga peljala k njim in si s tem sploh ne bi delala problemov. Pravijo, da gre osel samo enkrat na led :lol: .

Uporabniški avatar
trust
Stalni uporabnik

Kraj: Nad Žirmi

midamean
Nov uporabnik

Napisal/-a midamean Sr nov 19, 2008 5:01 pm

Trust, najlepša hvala za linka. Predvsem za drugega. Kot vidim nisem edina, ki imam zelo slabe izkušnje z AC Kromberk.

Warthog
Nov uporabnik

Kraj: Rdeči revirji

Napisal/-a Warthog Sr nov 19, 2008 5:20 pm

SAmo izogibaj se Honde Ambrož v Radomljah. Nategujejo s cenami 100 na uro! Preverjeno.... Razen če maš preveč denarja:)
LP!

RockyEffE
Nov uporabnik

Napisal/-a RockyEffE Sr nov 19, 2008 7:23 pm

midamean: poskusi pri avto šport - AS tam pri policiji.
jaz sem tja vozil na menjave olja. cenovno ugodni. drugače pa kakšen privat v domači garaži;)

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Sr nov 19, 2008 7:26 pm

Privat v garaži verjetno odpade, ker pravi, da ima prvi servis in zaradi garancije rabi na uradni Honda servis peljat.

midamean
Nov uporabnik

Napisal/-a midamean Sr nov 19, 2008 9:09 pm

Glede na to, da imam prvi servis bi zaradi garancije rada uradnega. Drugače pa ima moj sosed mehanično delavnico :) , ampak kot sem že rekla za prvič bi res raje uradnega. Ima morda kdo izkušnje z Žiberom v Kranju?

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Sr nov 19, 2008 9:15 pm

Ne samo prvič. Na uradni Honda servis pejdi, dokler imaš garancijo (nevem koliko ima Honda npr. 3 leta, 100k kilometrov...), da ti krijejo stroške v ''bog ne daj'' primeru okvare.

midamean
Nov uporabnik

Napisal/-a midamean Sr nov 19, 2008 9:39 pm

Hvala za nasvet. Nekako tako sem tudi sama razmišljala. Sicer pa sem nekje ujela, da so Honda servisi neznasnoko dragi. Ali mogoče kdo ve kaj o tem?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov