wilzz je napisal/-a:Motor je 1.9 tdi 90km tip AGR.Ja trest začne ko obrati padejo.Bremze niso krive ker se to dogaja ko avto stoji.
Dejan-k je napisal/-a:Imam enak problem kot ti z ibizo.jaz imam vw passat 1-9 tdi 110 km afn motor in mi trese motor samo zjutraj ko ga prizgem.ce dam dvakrat predgretje ga trese manj in neha hitro trest.tresenje motorja pa preneha po nekje 20 sekund in takrat obrati nihajo.menjal sem že grelne svečke pa ni pomagalo čisto nič.tako da se zdaj ne vem kaj bi blo.bi lahko bile mogoče šobe da ne razprsijo več dobro?da po domače ščijejo in pol ne pride do vziga na enem izmed celindrov in zato nemirn motor??
LP dejan
SLOperson je napisal/-a:Dejan-k je napisal/-a:Imam enak problem kot ti z ibizo.jaz imam vw passat 1-9 tdi 110 km afn motor in mi trese motor samo zjutraj ko ga prizgem.ce dam dvakrat predgretje ga trese manj in neha hitro trest.tresenje motorja pa preneha po nekje 20 sekund in takrat obrati nihajo.menjal sem že grelne svečke pa ni pomagalo čisto nič.tako da se zdaj ne vem kaj bi blo.bi lahko bile mogoče šobe da ne razprsijo več dobro?da po domače ščijejo in pol ne pride do vziga na enem izmed celindrov in zato nemirn motor??
LP dejan
Saj meni se zdi ampaktebi pade pritisk nafte... Zato ti trese avto samo zjutraj oz ko ga dalj časa ne prižgeš.... in nato spet normalno zalaufa in ja medtem ko trese pa se zelo kadi saj pride do nepravilnega izgorevanja. To pa pade če imaš kakšno cevko rahlo počeno ali pa ti kje kaj pušča ! Kdaj med vožnjo zavohaš vonj po nafti ?
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov