Primoz_86 je napisal/-a:Tudi to, da je enkrat dober, drugič pa slab sem že videl. Si dal kontakt pa so lučke le brlele, si vžgal kratke luči, pa ga je čisto pobralo za par sekund, potem pa je počasi začel dobivat na moči in prednje luči so kar iznenada začele svetiti normalno
Ko si mu breme odvzel za nekaj časa, si ga moral spet zbudit na enak način
Zbudil si ga lahko tudi tako, da si ga ruknil, torej nagnil na eno stranico in udaril proti tlom. Sem ga na ta način uporabljal nekaj časa na vikendu za osvetljavo, doker se ni spraznil
Nekaj podobnega se dogaja tudi meni,....
Glede elektrolita pa,...Ga niso odpiral in gostoto elektrolita merili,...ker je zaprti tip akumulatorja,..in mi je bilo rečeno da se to na teh tipih akumulatorja tega ne dela,...
S tem da bom meril napetost na neobremenjenem akumulatorju brez kakršnegakoli porabnika,...bi rad videl samo če se slučajno sam od sebe prazni,...Ker če pgledam nazaj,...na servisu so rekli da ga je bilo potrebno le napolniti,..ampak ko sem ga dobil nazaj in ko sem ga v avtomobil dau,..avto ni z velikim veseljem zaštartal,...ga je malo pomatralo,...in od tega kar je bil na servisu akumulator polnjen in do takrat ko je do mene prišel je minilo kar nekaj dni,...podobno se mi je tudi prej dogajalo,..kar je tut na dougo in na široko v zgornjih postih opisano,...akumulator sem moral na 5-7dni polniti,...ugasnjen avtomobil ne papa več kot 8 mA,... zmerjeno,...
Če se je mi tudi zgodilo da sem se zjutraj normalno odpeljal,...in pripeljal nazaj domov iz trgovine,...avtomobil nekaj ur stal,...izklopljen,...brez kakrnega koli porabnika priklopljenega,...in ni vžgal,...po pol urni polnitvi,...normalo zagnal motor,...
se opravičujem za tko veliko branja,..
LP zoran