tešo je napisal/-a:Mr_Jingles je napisal/-a:Men je v istem primeru, nato crknila volanska letev. Bila je obrabljena, in je spustilo olje. Šlo je za problem pri bivšemi avto seat toledo l.00.
strošek?
Edit: servo olja je dovolj
Mr_Jingles je napisal/-a:tešo je napisal/-a:Mr_Jingles je napisal/-a:Men je v istem primeru, nato crknila volanska letev. Bila je obrabljena, in je spustilo olje. Šlo je za problem pri bivšemi avto seat toledo l.00.
strošek?
Sam vrjeten je potem kej drugega, men je primankoval olja, seveda ker je letev spuščala, posledično mi je pa tudi volan trokiral, kontra rukal, na koncu je blo pa vse trdo, (olja zmankal)...
tešo je napisal/-a:Mr_Jingles je napisal/-a:tešo je napisal/-a:Mr_Jingles je napisal/-a:Men je v istem primeru, nato crknila volanska letev. Bila je obrabljena, in je spustilo olje. Šlo je za problem pri bivšemi avto seat toledo l.00.
strošek?
Sam vrjeten je potem kej drugega, men je primankoval olja, seveda ker je letev spuščala, posledično mi je pa tudi volan trokiral, kontra rukal, na koncu je blo pa vse trdo, (olja zmankal)...
avto sem šele včeraj kupil tak da lahko bo tudi nivo olja začel padati za1x ga je še dosti.
mogoče pozna kdo kakiga masjtra v okolici krškega ali brežic ki bi znal tole zrihtat?
Mr_Jingles je napisal/-a:off
Zato se pa avtomobila ne hodi gledat v močnem sneženju, ali dežju, najbolje v sočnem vremenu, in pogoj da je avto suh, saj se le tako vidi v kakšnem stanju je...
sašo5 je napisal/-a:V bližnji okolici(tudi Pesje, če se ne motim) je še Gorenčev Joško, dela že 20let na pooblaščencu vw/audi - Radanovič, vendar (po govoricah ljudi je za par mesecev v naprej zaseden) vseeno lahko poskusiš vsaj "diagnozo" ti verjetno lahko pove, da veš na čem si in se ne "loviš" ter zapravlješ denarja v tri dni....
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 14 gostov