ker sem punca in se ne spoznam preveč na akumulatorje,

pozdravček!
Cash je napisal/-a: Da pa je baterija iztrošena, pa ti ni potrebno imeti tale tester, ker že po vžigu motornega kolesa ali avta vidiš, v kakem stanju je akumulator.
DekiZnalaatz je napisal/-a:Cash je napisal/-a: Da pa je baterija iztrošena, pa ti ni potrebno imeti tale tester, ker že po vžigu motornega kolesa ali avta vidiš, v kakem stanju je akumulator.
...že,že, kaj nisi prebral "ker sem punca in se ne spoznam...." ...ops: ... Jaz sem mami kupil zadevo zaradi ene lastnosti.... vidim koliko življenske dobe še ima akumulator in ko bo slab, jo bo opozoril zvočni signal... Ne pa, da me kliče naj pripeljem kable, seveda ob najbolj nemogočem trenutku, itn.... Skratka, teh 30€ je mala cena, da ne ostane nekje z avtom, ki ne vžge.... Preden se bo to zgodilo, bom zamenjal akumulator!
juhica je napisal/-a:tole vse skupi smrdi po eni pocen reklami za NEVERJETNI battery bug SMB12 za neverjetno nizko ceno 55 ojrov... navali narode...
ps: DekiZnalaatz, javi se cez 5 ali 6 let, morda kaksno leto vec ko bo mami opesal nov akumulator ki si ji ga nabavil pa povej ce bo battery bug opravil svoje delo...
juhica je napisal/-a:tole vse skupi smrdi po eni pocen reklami za NEVERJETNI battery bug SMB12 za neverjetno nizko ceno 55 ojrov... navali narode...
ps: DekiZnalaatz, javi se cez 5 ali 6 let, morda kaksno leto vec ko bo mami opesal nov akumulator ki si ji ga nabavil pa povej ce bo battery bug opravil svoje delo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov