trust je napisal/-a:Samo nekaj brat je kupil fabio l.00 novo trenutno ima 60tkm pa z njo ni zadovoljen, izrednih popravil je bilo že za več, kot 1000 evrov, sem ne šteje zavre, olje, filtri, jermena.
Motor je pa 1.4 16v.
aklan86 je napisal/-a:trust je napisal/-a:Samo nekaj brat je kupil fabio l.00 novo trenutno ima 60tkm pa z njo ni zadovoljen, izrednih popravil je bilo že za več, kot 1000 evrov, sem ne šteje zavre, olje, filtri, jermena.
Motor je pa 1.4 16v.
00 fabija je nekaj drugega kot pa 08 fabija. Se pa strinjam da so 1.4 16v polom, vsaj taprve. Sam sem mel 100km 1.4 16V 00.l pa ni glih biser od motorja (milo rečeno).
Kaj vse pa je brat že menjal?
cardak je napisal/-a:ban je napisal/-a:To si ga potem pr nas v Nm kupu, tud jst mam z njihovo hišo samo dobre izkušnje.
ban a ti tud vozis skodo?al seata?al vw?ker pravis da imas dobre izkusnje pri avto slaku me zanima na kaj tocno si mislil? hvala.
cardak je napisal/-a:hm mal ste me zaskrbeli s temi odgovori.res je da se masina zbudi sele pri 4.000obr.ampak potem pa oring potegne.za porabo olja se ne vem,upam da ni res da na 1000km spije 1l.do 60.000km je imel za 1000eur.popravkov?!hm mal mi se vidi cudno.a mi prosim napises kaj vse je menjal?
ban je napisal/-a:cardak je napisal/-a:ban je napisal/-a:To si ga potem pr nas v Nm kupu, tud jst mam z njihovo hišo samo dobre izkušnje.
ban a ti tud vozis skodo?al seata?al vw?ker pravis da imas dobre izkusnje pri avto slaku me zanima na kaj tocno si mislil? hvala.
Jst furam vw, sem ga pr njih kupu pa sem dobil tak dober popust, zato mam dobre izkušnje z njimiMogoče tud zato ker se z prodajalcem mal poznam pa je dal še mal ceno dol. Drgač pa so pa fabie v prodajo pršle l. 00 zato so ti letniki mel mogoče kakšne probleme, sej veš nov avto, še nepreizkušen, porodne težave... Do zdej so te težave zelo verjtn že odpravl. Sicer pa ta motor 1.4 ki je zdej v prodaji ni enak tistmu 16v iz leta 2000. Tist izhaja še iz 1.3 MPI ki izvira še iz favoritov, potem so ble v felicijah (malo modernizirani), potem so ga pa posodobl in prodajal v fabiji pod oznako 1.4 MPI, iz tega je nastal tud 16V.
trust je napisal/-a:cardak je napisal/-a:hm mal ste me zaskrbeli s temi odgovori.res je da se masina zbudi sele pri 4.000obr.ampak potem pa oring potegne.za porabo olja se ne vem,upam da ni res da na 1000km spije 1l.do 60.000km je imel za 1000eur.popravkov?!hm mal mi se vidi cudno.a mi prosim napises kaj vse je menjal?
Nič ne skrbi po toliko letih so te napake že odpravili.
Najhujša napaka pri naši fabiji je bila, da je šla vsa elektrika ven. Cela armaturo so razdrli in seveda po tem, ko so sestavli en bo več avto tak, kot bi mogu bit. In napaka se že kaže.
Računamo na menjavo.
Samo, kaj, ko bo dobil za fabio samo ali 3000 evrov ali pa 4000 evrov. Avtohiša ceni na 3000 evrov.
a hvala,sem se ze oddahnil.
lp
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 14 gostov