Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Nujno rabim nasvet avtoelektričarjaaa!!!

Napisal/-a GT_Turbo17 So dec 06, 2008 10:08 am

pozdrav! bom še tukaj poskusil, če mi kdo zna pomagat...

Danes sem na mojem novem unotu razdrl vrata od znotraj, da bi naredil izolacijo...potem pa sem ugotovil vzrok zakaj mi ni delalo centralno zaklepanje... vsi motorčki so bili odkuplani! No to je bilo namerno nareto, ker so z izolirtrakom zalimali kontakte... potem sem jih jaz nazaj priklopil in so delali normalno. No v bistvu sem priklopil samo leva dva, ker desne strani še nisem razdrl...

Potem pa ko sem nekajkrat zaklenil in odkleni,l pa je začel avto kar sam zaklepat in odklepat vrata...to je naredil nekajkrat na hitro potem pa kar naenkrat nič več nič ni delalo....

No čez nekaj časa je spet začelo delovati normalno...in se je postopek po istem zaporedju ponovil. To se mi zdaj skozi dogaja. :S

Odklene in zaklene parkrat BP, potem se mu sfuka in odklepa in zaklepa sam nekaj sekund..nato umre za par minutk.. :D

Kaj narediti?? centralno zaklepanje je original le dalinjsko je bilo od spala notri dano, katerega pa tudi če izklopim še vedno dela isto...

PROSIM pomagajte, ker bi res rad to poštimal zdaj, ko imam vse razdrto...ker te tapete večkrat ko razdiraš slabše je!

Vsake pomoči bom zelo vesel

Uporabniški avatar
ales66
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a ales66 So dec 06, 2008 10:45 am

Preglej žice na delu med vrati in karoserijo. Glede na to, kar si napisal verjetno prihaja do stika.

LP

robert1
Nov uporabnik

Kraj: Radenci

Napisal/-a robert1 So dec 06, 2008 7:08 pm

Kaj pa mikrostikala pri ključavnici. Mogoče ne dobi signala ali je zaklenjeno ali ne.

trs
Novinec

Kraj: bela krajina

Napisal/-a trs So dec 06, 2008 8:42 pm

prisluhni alesu66
vw je boljši avto
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov