Nasveti in napotki ter povpraševanja...

mantis
Nov uporabnik

Avtoklepar Maribor KASKO

Napisal/-a mantis Po dec 08, 2008 1:36 am

lep pozdrav
jaz imam eno vprasanje,vceraj smo bili na rogli in smo z mojim avtom ˝driftali˝ in sicer z golfom 4 po snegu ampak je bil odspodaj led.uglavnem zaneslo me je in zadnji konec je pocil o pluzeni sneg in nastala je vdrtina na zadnjem blatniku in zadnja guma je precej zvita.prav vidno je kak naj povem,uglavnem ni naravnost ampak je kot da bi bil zadaj volan in bi zavijal u levo sepravi na notranjo stran in pocena je zadnja luc in spredaj ko me je nazaj naravnalo mi je vtrgalo se prednji spojler.bistvo je da imam kasko zavarovano ampak nevem ka naj naredim.eni pravijo da dobim kazen ce poklicem policijo eni da ne dobim kazni.zanima me ce jaz kaj najeben ali kak je to ali samo pride policija in naredi zapisnik.in ali je bolse da jaz dam to sam popravljat in pac placam in nimam problemov samo pol nevem zaka mam kasko ane.in lepo bi prosil ce kdo pozna kakega kleparja ali vredu mehanika u Mariboru,da bi mi to postimal in lepo uredil in da je vredu da ni nek poceni in da oblada zadevo.pa prosim za ulico ker sem tukaj sele par tednov kot student tak da ne poznam ce mi recete recimo tam pa tam.prosim lepo ce mi napisete ulico in ime kleparja oziroma mehanika.aja pa se to je.volan je zamaknjen.avto gre naravnost vse lepo samo volan je pa u desno namotan.upam da razumete.hvala za pomoc.lp.

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Po dec 08, 2008 1:55 am

fajn si ga zjebo ;) idi na zavarovalnico k cenilcu pa probaj kaj zrihtat samo ne vem če bo kaj brez policijskega zapisnika. drugač cenilca imaš v avtocentru Šerbinek.

[KEKEC]
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a [KEKEC] Po dec 08, 2008 3:04 am

Če ni poškodovana nobena oseba al kak drugi avto nerabiš policiskega zapisnika!

mantis
Nov uporabnik

Napisal/-a mantis Po dec 08, 2008 11:42 am

hvala za odgovore
ti mojster ko si napisal da ce ni poskodovana nobena oseba ne rabim zapisnika.
nobena oseba ni poskodovana,samo zanima me kaj moram zaj narediti?
ni trebe policije klicat al ka,samo pelam k cenilcu al ka in to je to ,on mi oceni in ka pol?
se opravicujem to delam prvic in mi ni nic jasno se.hvala za odgovore.lp

aleshondas
Novinec

Napisal/-a aleshondas Po dec 08, 2008 2:01 pm

v tem premiru se nardi tako da pokličeš policijo jih obvestiš da ne želiš ogleda ker je samo materialna škoda, toliko da ima policija vsaj neki podatek, vse ostalo je odvisno kaj ti bo zavarovalnica rekla pač dober izgovor si poišči!!
7 gen honda civic sport

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k Po dec 08, 2008 2:54 pm

hm... pri kasku sem jaz pri vsaki poškodbi šel lepo na zavarovalnico, povedal da je avto ruknjen, prišel cenilec, ocenil, dobil njihov zapisnik, šel do mehanika in je to to...
Seveda to velja za primer, ko si sam kriv. Policijski zapisnik bi rabil takrat, kadar bi tebi nekdo drug povzročil škodo

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Po dec 08, 2008 3:08 pm

ti samo pici na cenitev in je to to! ce je povzrocena samo materialna skoda na drugem vozilu, ni potrebno klicat policije (ce se da z voznikom zmenit), ker dobis samo kazen, zaradi povzrocene prometne nesrece!

mantis
Nov uporabnik

Napisal/-a mantis Po dec 08, 2008 8:02 pm

gospodje
najlepsa vam hvala za vse odgovore
sepravi jutri zjutraj jaz picim na zavarovalnico kot sem danes ze klical in grem na cenitev in mi tam naredijo zapisnik in vse potrebno.to je to.hvala za pomoc in odgovore.vam jutri pisem kaka je situacija in kako se je koncalo,ker lahko bo kdo mel podobno situacijo in bo to pomagalo.hvala se enkrat.lp

Luky

Napisal/-a Luky Po dec 08, 2008 8:14 pm

čakaj ti malo... kak ti lahk rečeš da se z avtom voziš pa da gre naravnost, če si napisal da zadnja guma ne stoji naravnost, ampak kot da zavija? potem se z avtom ne da vozt...

Uporabniški avatar
aklan86
Stalni uporabnik

Napisal/-a aklan86 Po dec 08, 2008 8:56 pm

Luky je napisal/-a:čakaj ti malo... kak ti lahk rečeš da se z avtom voziš pa da gre naravnost, če si napisal da zadnja guma ne stoji naravnost, ampak kot da zavija? potem se z avtom ne da vozt...

Optika je podrta, zato mu volan zavija. Pa vrjetno mu tudi gume liže. Ampak vozit se da
Slika

mantis
Nov uporabnik

Napisal/-a mantis Po dec 08, 2008 10:08 pm

lep pozdrav
naj se enkrat povem.kot sem rekel avto gre naravnost kot je sel pred nesreco,volan je namesto naravnost je namotan v levo in zadnja guma je namotana v levo kot da bi na sprednji namotal volan.upam da razumete.in avto gre lepo naravnost samo volan je namotan.jaz se ne razumem kaj je narobe to bomo jutri pri mehaniku vidli ampak avto gre cist lepo sicer malo poka not spodi samo gre lepo.hvala za odgovore.lp.

mantis
Nov uporabnik

Napisal/-a mantis To dec 09, 2008 2:53 pm

lep pozdrav.zaj sem priso od mehanika in cenilca.naj povem lepo od zacetka.najprej sem zjutraj sel do cenilca mu samo reko da sem treskno gor iz rogle da je bilo zaledenelo.POLICIJE ni treba klicati ce sem sam udelezen in narava in da ni telesnih poskodb.s tem ni bilo problemov.sel sem do cenilca in mi je lepo ocenil in dal potrdilo s katerim grem do mehanika in on potem popravi avto in gre on z racunom na zavarovalnico in vzame denar ven in vse porihta.problem je biu u tem ker sem mislo da bom cenilca ubiv danes tam.ni me hotel poslusati in nic.bil je nek starejsi mozakar in je skos kadil tam notri u city parku.jaz sem mu povedal ka je blo in kako in vse lepo zgodbico.on se je zajebaval tam in navsezadnje mi je napisal da je skode 200 evrov.samo luc je pa skoraj pol tega da ne omenjam odbijac zadnji in sprednji.in ko sem mu povedal da mi volan meji u drugo stran in da je kola namotana se je spet smejal in mi rekel da nimam pojma.jaz sem reko vredu je ker cene bi ga biu ubiv danes tam direkt.vzel sem papir ki mi ga je dal danes tisto potrdilo in odsel do mehanika.mehanik je ocenil skode na 1400 evrov,ker je treba celi most al nekaj zadaj menjati pac celo skupaj vse zadaj in vsa ostala skoda.nato sem sel do zavarovalnice maribor in poveal da mi je oni mozakar jebal mater in kak je blo in mi je potem njihov cenilec ocenil na novo.on je dobo skode 1500 evrov in vse je bilo vredu.nato sem sel k mehaniku nazaj in sedaj se avto popravlja.ce vas se kaj zanima napisite.cena skode pa je zato tako velika ker sem rekel se da mi je olje ven steklo in da sem ga natankal in prej so mi ogledala nagajala(elektrika) sem reko da je to od zaj.hvala se enkrat za vso pomoc da nisem imel problemov z policijo.hvala.lp

[KEKEC]
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a [KEKEC] To dec 09, 2008 3:50 pm

Saj še ti ga pa ta klepar da dodatnno ocenit!

mantis
Nov uporabnik

Napisal/-a mantis To dec 09, 2008 4:58 pm

dans bom enga vbiu
lahko samo prasam
jaz sem dav za kasko zavarovanje 2000 evrov ko sem ga zavaroval.zavaroval sem vse mozno.zaka moram zaj pol skode sam placati in to mehaniku,ker on bo tak al tak dobo vse od zavarovalnice.naj mi to en razlozi prosim.

mantis
Nov uporabnik

Napisal/-a mantis To dec 09, 2008 5:01 pm

oni mi je reko
en procent moram sam nositi to je misljeno placati
en procent moram sam placati
spodaj pa pise pol skode od cele
700 evrov moram dati mehaniku on bo pa dobo od zavarovalnice.mi lahko en prosim malo razlozi ce ve kdo.

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m To dec 09, 2008 5:31 pm

Kakšen kasko imaš to?

mantis
Nov uporabnik

Napisal/-a mantis To dec 09, 2008 6:32 pm

nevem tocno ampak mam vse
ce se mi poscije na avto vse mam
od domacih zivali
vse vse
samo zanima me zaka moram pol skode sam kriti to mi ni jasno
grem u avto iskat pa ti bom prepiso kaki kasko mam ok?
lp

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 To dec 09, 2008 6:42 pm

Daj prvo se nauci pisat da bomo znali prebrat tvoje poste. Kaj mislis da ti je cenilec nasedo al kaj saj mu je jasno kak si razbil avto zato je bil osorn. Nevem pa od kdaj mores kaj sam plačat pri kasku pac nasljednjo leto mas malo drazje zavarovanje. Pa tota ti je dobra električni spegli ti nagajajo zaradi te prometne, toklo le glej da ti nebo kdo nasedo pa ojle ti je steklo pol si ga pa nalil pa je blo vse oky :lol:
Lp by Mare

mantis
Nov uporabnik

Napisal/-a mantis To dec 09, 2008 6:45 pm

Ja saj vse je ql.oni ne da bi mi nasedo,oni mi je nasedo samo vseeno mi ni nic pomagal,pameten je biu neke.sicer pa mi je pol drugi cenilec lepo oceno kot je treba.problem je samo u tem zaka moram placat pol kazni?

mantis
Nov uporabnik

Napisal/-a mantis To dec 09, 2008 6:48 pm

pardon ne kazni.sem mislo skode na avtu.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], MartinSLO in 11 gostov