abbe je napisal/-a:tezko vrjamem,ampak mozno je.
najbol da se odpeles do mehanika da pregleda podvozje,al pa ga na optiko zapeljes,pa ce bo vse ok verjetno ni nc krivo.
moras pa vedt da lahko da je kj napoceno,tkjo da se splaca pregledat.
a ti kj volan postran stoji?a ti avto vlece v kero stran ko vozis?
TeamActivitY je napisal/-a:dragi prijatelj.ne mej skrbi po nepotrebnem.to ko si ti zdaj podrsal to se zgodi tisocim voznikom na dan(BLONDINKE) in tak dalje.roka se u nobenem primeru ni mogla poskodovati.edino kar je lahko je to da se ti je nacela feltna ker imas zelezno in da se bo mogoce zacelo rezat(trgat).kot ti je reko pelji na optiko in ce je vse vredu naj ti jo samo malo popravi in ne mej skrbi.lp
lancia hf je napisal/-a:TeamActivitY je napisal/-a:dragi prijatelj.ne mej skrbi po nepotrebnem.to ko si ti zdaj podrsal to se zgodi tisocim voznikom na dan(BLONDINKE) in tak dalje.roka se u nobenem primeru ni mogla poskodovati.edino kar je lahko je to da se ti je nacela feltna ker imas zelezno in da se bo mogoce zacelo rezat(trgat).kot ti je reko pelji na optiko in ce je vse vredu naj ti jo samo malo popravi in ne mej skrbi.lp
Use uredu kot je napisano. Ampak zakaj bi avto peljal na optiko, če avto nikamor ne "vleče" in jo je samo malo opraskou. Gume ti pa tudi nebo trgalo po slikah sodeč. Res pa je da se to nebi zgodilo z feltno, če bi imel gor širino gume primerno feltni saj je ta guma kar precej preoska
mare rc je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:TeamActivitY je napisal/-a:dragi prijatelj.ne mej skrbi po nepotrebnem.to ko si ti zdaj podrsal to se zgodi tisocim voznikom na dan(BLONDINKE) in tak dalje.roka se u nobenem primeru ni mogla poskodovati.edino kar je lahko je to da se ti je nacela feltna ker imas zelezno in da se bo mogoce zacelo rezat(trgat).kot ti je reko pelji na optiko in ce je vse vredu naj ti jo samo malo popravi in ne mej skrbi.lp
Use uredu kot je napisano. Ampak zakaj bi avto peljal na optiko, če avto nikamor ne "vleče" in jo je samo malo opraskou. Gume ti pa tudi nebo trgalo po slikah sodeč. Res pa je da se to nebi zgodilo z feltno, če bi imel gor širino gume primerno feltni saj je ta guma kar precej preoska
Fantje gume so gor 165 65 14-original isto je narezervi.
Bezi je napisal/-a:No bom še pa jaz... Tudi pri meni je problem, vendar veliko hujšiPrednje levo kolo imam pomaknjeno nazaj za 5cm! Posledica tega je, da moram volan držati kar konkretno v desno, da gre avto naravnost. Gre se za avto Citroen saxo. Mene reši samo miza al je še kaka cenejša varjanta? Zadel sem pa v škarpo z kar veliko hitrostjo. Se tudi zavedam, da je vožnja z takim avtom nevarna...
Torej miza mi ne uide ali pač?
Bezi je napisal/-a:No bom še pa jaz... Tudi pri meni je problem, vendar veliko hujšiPrednje levo kolo imam pomaknjeno nazaj za 5cm! Posledica tega je, da moram volan držati kar konkretno v desno, da gre avto naravnost. Gre se za avto Citroen saxo. Mene reši samo miza al je še kaka cenejša varjanta? Zadel sem pa v škarpo z kar veliko hitrostjo. Se tudi zavedam, da je vožnja z takim avtom nevarna...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov