krypton je napisal/-a:Zanima me če je kdo na tem avtu že menjal diske, ter kako se jih sname s peste brez hidravlične preše, če se seveda to da.
Zadeva je narejena zelo čudno saj je disk za pesto in ne pred kot imajo ostali avti.
RpDany je napisal/-a:vse se da delat doma! Tak da ne govorit na pamet.
Tudi sam sem menjavo pri mojem accentu pa dal Brembo gor pa moreš pač ven vdarit jih pa potem nazaj noter pa je toto. Pač počasi delat da spusti namažeš z mastjo nazaj skup narediš. Malo je to nareto drugače kot pri drugih ampak z malo volje gre.
Lp
Fan je napisal/-a:krypton je napisal/-a:Zanima me če je kdo na tem avtu že menjal diske, ter kako se jih sname s peste brez hidravlične preše, če se seveda to da.
Zadeva je narejena zelo čudno saj je disk za pesto in ne pred kot imajo ostali avti.
Pozdravljeni
Brez potrebnega orodja ( preše, nastavkov ........ ) in znanja ( zvili boste pesto - kar pa ne bo poceni ) boste naredili več škode kot koristi.
Je pač tako, da vseh stvari ne moremo delati doma.
Lep pozdrav
krypton je napisal/-a:Rp Dany!
Odviješ polos pa razdreš pesto, tako da gre del na katerega so nameščeni vijaki ven ali kako drugače.
Nekdo je prav brihtno napisal, da pa se pesto ob uporabi preše zvije. Kako pa misliš, da se vstavljajo ležaji v pesta, kar sami padejo, če ga namažeš z margarino ali kaj.
Pesto je zelo težko zviti, če sploh veš kaj to je.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov