lsabol je napisal/-a:Lep pozdrav fantje!
Zanima me predvsem če je počila kakšna cev oz. če ima kakšne vrste "blow off" ventil,ki bi lahko šel v k vragu...v glavnem iščem vse druge "izgovore",al naj kr poiščem drugo turbino na e-bayu?!...
Že vnaprej hvala za pomoč!
lsabol je napisal/-a:Lep pozdrav fantje!
Imam sledeč problem,namreč turbina na mojem "potratnem dizlašu" se je začela oglašat in to zelo glasno namreč, ko pritisneš na plin se sliši mogoče malo preveč žvižganja ampak problem nastane,ko spustim plin pri rečmo 4.000rpm takrat avto zažvižga kot reli Impreza v najboljših časih,ko pohodim s5 plin do konca v razmaku 1 sekunde imam občutek,da avto deluje brez turbine saj ga totalno zamori potem spustim plin pustim,da obrati padejo na 1.500rpm in turbina s5 vleče...Če tole zadevo ponovim v prostem teku se namreč zgodi enako le,da avto nekje 5 sekund grdo trese oz. imaš filing, da hoče ugasnit. Zanima me predvsem če je počila kakšna cev oz. če ima kakšne vrste "blow off" ventil,ki bi lahko šel v k vragu...v glavnem iščem vse druge "izgovore",al naj kr poiščem drugo turbino na e-bayu?!...
Že vnaprej hvala za pomoč!
joztom je napisal/-a:Ne vem od kod ti naziv potratni. Ali ni ti isti motor kot Passat 2,5 TDI V6 4-motion, ki je pa zelo šparoven, seveda relativno na izkoristek. Ta motor ne delajo več, vosli.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov