Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Mad86
Nov uporabnik

Polo L.98

Napisal/-a Mad86 Ne jan 18, 2009 1:02 pm

Zdravo,zadnjic mi je avto zakuhal(zmrznjena hladilna tekocina)in sje zadevo mehanik saniral,vkljucno z termostatom.Sedaj se mi pa je pojavila tezava in sicer zdi se mi da avto cudno ropota,kot bi v masini nekaj mlelo,zdi se mi kot da prihaja od spodej nekje zvok oz.tam pri jermenu(zunanji,ne spoznam se prevec)

S komu kaj zdi kaj je lahko tezava da tako gloda...avto se drugace normalno vozi,motor je pa 1.4.

Hvala

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Ne jan 18, 2009 1:07 pm

Pozdravljeni

Odpeljite vozilo nazaj k mehaniku, ki vam je to urejeval. Menim, da se vam sliši vodna črpalka, ki pa jo je potrebno zamenjati v koliko je glasna. Okvarjena črpalka ustvari manjši pretok vode in posledično lahko vozilo zakuha.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Mad86
Nov uporabnik

Napisal/-a Mad86 Ne jan 18, 2009 1:10 pm

ja samo se mi zdi(sicer se ne spoznam,ampak kot da bi v motorji glodalo oz.praskalo...)
Nekam na levi polovici motorja spodaj se mi zdi...

Uporabniški avatar
zvoncek
Nov uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a zvoncek Ne jan 18, 2009 3:33 pm

Lahko je kaj drugega posledično zdej slo pelji ga nazaj pa naj ti pove kaj je to
Noben Stroj Mi Ne Uide Na ZS Me Dobiš

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jan 18, 2009 3:40 pm

Fan je napisal/-a:Pozdravljeni

Odpeljite vozilo nazaj k mehaniku, ki vam je to urejeval. Menim, da se vam sliši vodna črpalka, ki pa jo je potrebno zamenjati v koliko je glasna. Okvarjena črpalka ustvari manjši pretok vode in posledično lahko vozilo zakuha.

Lep pozdrav

To se tudi jaz strinjam, saj je lahko ko je voda zmrznila pahnilo ven semering in uničilo ležaj, zdaj to boš videl če ti kaj vode zmankuje.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov