dinamic00 je napisal/-a:Živjo!
Imam Golf V, 1.9 TDI, 2005 letnik ter Trendline oprema.
Zanima me kakšne vse funkcije še ima ta avto
Na forumih sem našel to "CLIMATRONIC" funkcijo s katero lahko nastaviš da kaže hitrost km/h v Digitalnem prikazu.
Še morda veste za kakšno podobno skrito funkcijo? Ali ima alarm?
hvala za odg.
adis je napisal/-a:dinamic00 je napisal/-a:Živjo!
Na forumih sem našel to "CLIMATRONIC" funkcijo s katero lahko nastaviš da kaže hitrost km/h v Digitalnem prikazu.
hvala za odg.
če ti piše, da ima avto v dodatni opremi še alarmno napravo potem jo ima, drugače pa je ni pod "skrito opremo"
seat je napisal/-a:adis je napisal/-a:dinamic00 je napisal/-a:Živjo!
hvala za odg.
če ti piše, da ima avto v dodatni opremi še alarmno napravo potem jo ima, drugače pa je ni pod "skrito opremo"
Po mojem je hotel zvedet,če lahko njegov climatronic prikaže več funkcij,ki so seveda navadnim smrtnikom večinoma nepotrebne a vseeno je fajn vedet za te "skrite funkcije"
Za stari model climatronica torej ala Leon mk1,Golf IV,AUDI A3 in podobni modeli imam doma vse t.i. kode,ki ti pokažejo še kaj več kot je primarna funkcija climatronica za novi model pa nevem kako je ali imajo iste tipke za vklop ali ne.
4vale6 je napisal/-a:jst sm zanč ugotovu da če tiščiš gumb za reset potovalnega računalnika cca. 2 sekundi ti pokaže kok km je še do servisa,pa še nek "tagen" piše zravn,pa nevem kaj naj bi pomenilo (a niso tagen dnevi? pa 3 mestna cifra je bla). Pa ta je še,sam to je pa tud v navodilih: če tiščiš econ + auto na climatroniku ti prikaže stopinje v kelvinih...
W|zz je napisal/-a:4vale6 je napisal/-a:jst sm zanč ugotovu da če tiščiš gumb za reset potovalnega računalnika cca. 2 sekundi ti pokaže kok km je še do servisa,pa še nek "tagen" piše zravn,pa nevem kaj naj bi pomenilo (a niso tagen dnevi? pa 3 mestna cifra je bla). Pa ta je še,sam to je pa tud v navodilih: če tiščiš econ + auto na climatroniku ti prikaže stopinje v kelvinih...
V fahrenheitih pa res..
4vale6 je napisal/-a:jst sm zanč ugotovu da če tiščiš gumb za reset potovalnega računalnika cca. 2 sekundi ti pokaže kok km je še do servisa,pa še nek "tagen" piše zravn,pa nevem kaj naj bi pomenilo (a niso tagen dnevi? pa 3 mestna cifra je bla). Pa ta je še,sam to je pa tud v navodilih: če tiščiš econ + auto na climatroniku ti prikaže stopinje v kelvinih...
Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Tukaj lahko preverite vse funkcije, ki so v vašem vozilu aktivirane/ali jih je potrebno aktivirati: http://de.openobd.org/
Lep pozdrav
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov