Jerch_ je napisal/-a:no potem sem ti pa prav povedal.. mislim, da se RobiM edini profesionalno s tem ukvarja.. tam 150€ za odbijač. pa nekaj za ostalo.
kar se uradnega servisa tiče pa tole; dokler sem imel zavarovana parkirišča.. mi je en mali spustil voziček pred znanim trgovskim centrom v avto pri hitrosti 30km/h. na koncu so menjali odbijač200€, luč270€, neko železno zaščito pred hladilnikom (mogoče sem jo kdaj prej zvil ko sem se naslonil kam), meglenko in še nekaj j**c.. vse skupaj je zavarovalnica plačala 850€. s tem da luč in meglenka je bila cela, res rahlo podrgnjena, odbijač bi mi pa ličar lahko za 150€ porihtal.. samo na znanje koliko je razlike pri uradnem servisu.
Da se razumemo jaz sem govoril o cenah na uradnem servisu....
( tud oni morajo o d nečesa živeti, kadar pa je na razpolago zavarovalnica, pa opalijo pošteno)....
Jaz vem, da bi to osebno porihtal pri kolegu za slabih 100€ max 130€....samo ženska verjetn ni v takem fohu in se na te zadeve ne spozna in bo verjetn peljala na uradnega.
Kar pa se tiče da bi vzela 100€ pa mislim da ne bo....tolk neumna pa spet ni...valda bo peljala na ocenitev škode....