Nasveti in napotki ter povpraševanja...

slavkot1
Novinec

VW GOLF IV ZASILNI PROGRAM

Napisal/-a slavkot1 Sr feb 04, 2009 3:51 pm

Evo dons smo prklučl na računalnik in izbral napake dol in sicer so ble 2 ena je bla za immobilizer ker enkrat ni zaznalo kode ključa in druga napake je bila naslednja ki je najbolj moteča.

Vsakič ko grem po avtocesti preko 150 km/h mi vrže v zasilni program koda te napake je naslednja:

17965- P1557 35-10

njena razlaga je:

Turbocharger (TC) pressure - control limit exceeded

Probable cause je pa hose connection interchanged / not connected

Če je kak stručko k bi vedu kaj je narobe bi prosu če pove k bi zlo rd enkrat že to zrihtu k mi bo drugač živce spilo

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Sr feb 04, 2009 4:26 pm

najprej napiš za kater motor gre. dizel al bencin? malo več informacij napiš..... baje zaštekajo lopatice na turbini..

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr feb 04, 2009 4:30 pm

slavkot1 je napisal/-a:Turbocharger (TC) pressure - control limit exceeded

pritisk turbine je presegel mejo dovoljenega

slavkot1 je napisal/-a:e cause je pa hose connection interchanged / not connected

problem je v cevi, da ni priklopljena oz. lahko, da se je snela in je malo "lufta" tako, da preveri vse cevi

je pa možno, da je kakšna cev preperela oz. je "počila" glede na to, da so bile temperature en čas tudi pod -10C

slavkot1
Novinec

Napisal/-a slavkot1 Sr feb 04, 2009 4:59 pm

avto je vw golf IV tdi 66kw ALH motor 2001 ltnik tko da ma baje že variabilne lopatice

slavkot1
Novinec

Napisal/-a slavkot1 Pe feb 06, 2009 12:22 am

evo ker v nobenem postu nisem zasledil da bi kdo na to napako mel tut odgovor kako je popravu oziroma so samo uprašanja kaj bi blo narobe vam zdj jst povem kaj je bla napaka pr men. V turbini so ble zapacane lopatice ki jih je bilo potrebno sčistit in ker so ble lopatice že kar nekaj časa zapacane je šel rakom žvižgat tudi turbo booster. Cena popravila je bila 185 € rihtu mi je pa možak iz krškega zelo vredu možakar vse lepo razloži kaj je blo fuč in zakaj tako da sem zelo zadovoljen z njim, če ma še kdo kake probleme z metanjem v varni način oziroma safe mode me lahko kontaktira bom dal številko tega mehankarja. Je pa tko če je potrebno turbino sm sčistt, da so sm lopatice zaštekale pride popravilo 100€ v mojem primeru ker je biu še turbo booster je blo mal več je pa možak res stručko tko da se vam splača k njemu pelat.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Pe feb 06, 2009 12:54 am

aya, noben ni vedu povedat kaj bi blo? preber drugi post v temi...

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Pe feb 06, 2009 2:18 am

slavkot1 je napisal/-a:evo ker v nobenem postu nisem zasledil da bi kdo na to napako mel tut odgovor kako je popravu oziroma so samo uprašanja kaj bi blo narobe vam zdj jst povem kaj je bla napaka pr men. V turbini so ble zapacane lopatice ki jih je bilo potrebno sčistit in ker so ble lopatice že kar nekaj časa zapacane je šel rakom žvižgat tudi turbo booster. Cena popravila je bila 185 € rihtu mi je pa možak iz krškega zelo vredu možakar vse lepo razloži kaj je blo fuč in zakaj tako da sem zelo zadovoljen z njim, če ma še kdo kake probleme z metanjem v varni način oziroma safe mode me lahko kontaktira bom dal številko tega mehankarja. Je pa tko če je potrebno turbino sm sčistt, da so sm lopatice zaštekale pride popravilo 100€ v mojem primeru ker je biu še turbo booster je blo mal več je pa možak res stručko tko da se vam splača k njemu pelat.

A to je un iz okolice krškega,ki "obnavlja" turbine?

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

slavkot1
Novinec

Napisal/-a slavkot1 Pe feb 06, 2009 2:38 am

ni iz okolice ampak je kr iz krškega. v drugem postu je napisano da rade lopatice zaštekajo sm pr men so lopatice zaštekale posledično ker je ta turbo booster biu uničn. Sam vseeno to je sm še eno ugibanje blo tkrt to je vsak reku k se mal spozna v to da so lopatice sam ni nikjer nobenga k bi pa dal lepo temo vw meče v varni način pa to. Vsi k so dal tako temo so pisal dokler niso šli k mehaniku neki rihtat pol ko so zrihtal pa ne napišejo kaj so zamenal da je blo bolj to sm jst hotu povedat zato sm zdj jst povedu kaj je blo v mojem primeru

Uporabniški avatar
/miha\
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a /miha\ Pe feb 06, 2009 8:01 am

končno eden ki pove ;)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost