MaKo je napisal/-a:Zamenjati moram izpuh in sem se obrnil na vas! Izbral sem dve moznosti:
- izpuh Powerful ~21k sit brez montaze, brez homologacije
- Laus ~28k sit z montazo, zraven dobim tudi homologacijo
V cetrtek grem menjat zato bi lepo prosil za vasa mnenja!?!?!
HVALA VSEM!
mazda-mx3 je napisal/-a:Heheheee me neki prepricujejo, da bi sli gor na saturnus.....sam se ne vem.
M dreamer je napisal/-a:MaKo je napisal/-a:Zamenjati moram izpuh in sem se obrnil na vas! Izbral sem dve moznosti:
HVALA VSEM!
Na žalost premal vem o obeh vrstah izpuhovops: , kaj dajo ven (dB, fi cevi, pretočnost, mrežica v loncu,...)sam moje mišljenje je da če imata enake zmožnosti in da za LAUS ne morš dobit homologacije
, vprašaj za powerful kolk je brez montaže (ali je brezplačna) da dobiš točno razliko, morš pa tud to vedit da ta izpuh ne boš imel sam za to hitrostno ampak več (cca 2 leti) in upoštevaj tud kepse
kok (če )ti bojo težil...
mazda-mx3 je napisal/-a:jjjjjjaaaooooooo MaKo sem ti reku....pazi bučo
Heheheee me neki prepricujejo, da bi sli gor na saturnus.....sam se ne vem.
Sem kapiral zakaj ga ne bo v Kopru, mamo zupana na "hladnem" heheheee...bogi
Ej zakaj sploh razmisljas med laus in powerfulom?
Ce pa pri lausu dobis montazo vkljuceno v ceno in se papirje!
mazda-mx3 je napisal/-a::lol: v cem je pol sploh fora da sprasujes za auspuh?
Lausa kupi, pa prasi ce se ga tudi za mojo mazdo dobi s papirji
MaKo je napisal/-a:Zamenjati moram izpuh in sem se obrnil na vas! Izbral sem dve moznosti:
HVALA VSEM!
clio je napisal/-a:MaKo je napisal/-a:Zamenjati moram izpuh in sem se obrnil na vas! Izbral sem dve moznosti:
HVALA VSEM!
Vzam de vito
Haby je napisal/-a:S Powerfulom tud dobis papirje, dobis namrec potrdilo o glasnosti al neki tazga kar pa je dovolj za homologacijo. Drgac bi se pa tud jst odlocu za Lausa.
BTW Prodajam dvojni izpuh Powerful ce koga zanima.
clio je napisal/-a:Vzam de vito
MaKo je napisal/-a:Se zadnjic malce tezim, da vidim ce bo se kdo kaj napisal potem pa bo odlocitev padla. Do sedaj najbolje zgleda Lausu. Ce se le ne bo kdo z negativnim mnenjem nasel!?!
Alfa je napisal/-a:Alex je napisal/-a:PS-tut men ni jasno, kako pol vsi tisti k majo DeVitota in Powerfula (ki jih btw ni tok mal) grejo čez tehnični..![]()
lp
Ne vem, kako pridem. Mogoče zato, ker so uni na tehničnem od mojga fotra dobri kolegi in ga skupi pijejo
![]()
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov