Pavka je napisal/-a:Pregreva se....morda ne dela termo stikalo. Preveri če deluje ventilator na hladilniku ko je motor vroč.
Morda imaš premalo hladilne tekočine. Če jo je premalo preveri kje pušča.
cuteboy1988 je napisal/-a:čudn mi je da pr avtu un števec ko je za temperaturo raste in pada ful hitr, namreč v eni sekundi je iz sredine na podnu in vrhubi blo to krivo?
hladilne tekočine je zadost.
spaceone je napisal/-a:cuteboy1988 je napisal/-a:čudn mi je da pr avtu un števec ko je za temperaturo raste in pada ful hitr, namreč v eni sekundi je iz sredine na podnu in vrhubi blo to krivo?
hladilne tekočine je zadost.
Mislim, da je to znak, da imaš zrak noter. Ko avto ugasneš, se sliši kakšno brbotanje iz cevi ?
Da ti ni dihtnga na glavi šla. Se ti olje kaj zraven meša? Se ti kaj kadi iz auspuha, ko je avto segret ? Koliko ima km ?
Seveda pa prej preveri, da ti hlajenje dela tako kot mora (ventilator, termostikalo, termostat - se ti segreje na delovno temperaturo in ali tam drži ?
Element88 je napisal/-a:sam se imel nissan micra, ki je delovala prav tako, le da ko se je to zacel dogajat mi ni vec pihal toplo, ko sem dolil vodo se je stvar stabilizirala, res ad sem vsak teden vodo dolival in je blo to to, ampak nikoli nisem odkril kam je voda odtekala ker mi niti ni bilo v interesu ker je bil avto ze rahlo v letih in zrel za deponijo...
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov