sedeža...
Zanima pa me, koliko ta stvar stane, pomoje ni predraga.
Ce ma kdo kaksno informacijo ali iskušnjo prosim kar odgovorite.
Danke šn!

Dragracer je napisal/-a:Newem kak se reče tistemu, vglavnem mislim da železni predpražniki, ali pragi v avtu, vglavnem železno al aluminjasta stvar, ki se montira znotraj, pod pedali vse do
sedeža...
Zanima pa me, koliko ta stvar stane, pomoje ni predraga.
Ce ma kdo kaksno informacijo ali iskušnjo prosim kar odgovorite.
Danke šn!
Dragracer je napisal/-a:bom vrjetno kar sam naredil ja, ker 15k pa dam se malo zraven pa mam zatemnjene šajbe....
obo je napisal/-a:na to pa nisem nikol pomislu da bi se doma tega lotu...ubistvu je res izvedljiva stvar...kje pa kups te alu plahte... a mora bit kaksn poseben aluminij k na fotkah sm gledu da se svet, jst pa kukr vem je alu mat zadeva al se da to kej polirat da tko zgleda...kaj pa glede oksidacije???
monster_d je napisal/-a:Hm vi bi kuj to sli z zagico rezat???
lol
kako pa bi potem to zgledalo!
ZAdeve je taka da nabavis material. si naredis sablono iz kartona pol gres k modelu ki ma lasersko zago in ti to tocno po tistem ureze!
lp
monster_d je napisal/-a:Jah maky ves kak je to prnas, v petek smo u gostilni pijemo in razpravljamo kaj bomo drug dan rihati!
vstanemo se rano zjutraj, ko se mamo macka, komaj precapamo stopnice ki vodijo do garaze, pol stezka odpres garazo, se z eno oko spis isces zagico, kak pa se nam roka pajtla pa bomo kr tiho
ne hvala (sam nevem se vedno al me daje alko al pa leta![]()
)
lisko1 je napisal/-a:Jah monster u letih si že kaj moršPust babe pa alko na mir pa bo kuj dost bolše:)
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov