Scorp84 je napisal/-a:Grelne svečke ne rabiš preverjat z inštrumentom, lahko direkt z kabli na akumulator priklopiš in vidiš če žari.
mary1989 je napisal/-a:Lep pozdrav
Imam problem s polotom, saj mi ne vžge. Je dizler, letnik 96. Res ne vem kaj bi bilo narobe. Probali smo ga vžgati na pritisk in je takoj vžgal. Tudi potem, ko je nekaj časa laufal, pa smo ga ugasnili, in probali spet vžgat, je vžgal. ko pa sem ga danes zopet probala vžgat pa spet nič. Zanima me, če se da kaj nardit, al je konec z njim. Če bi bilo potrebno generalno popravljanje mašine, potem se mi res ne splača. Če se kdo spozna na to, bi prosila za nasvet.
obcasnigledalec je napisal/-a:Hmm, sicer ne vem a naj dam sem al mogoče kje drugje probam, in sicer mam skoraj isti problem, polo l. 98, 1.6, bencinar seveda, mam probleme pri vžigu. Sicer ko zavrtim ključ mi avto začne štartat, ga začne vrglat ampak potem obupa in crkne, če še enkrat probam pa tako, da po gasu stisnem pa vžge. Če ga pustim motor prižgan ga lahko vgasnem pa potem že spet prižgem brez večjih problemov.
Kaj bi lahko bil akumulator? Al je bolj možno štarter?
Sicer pa, kaj bi bil najbolj očiten znak da je akumulator hin?
mary1989 je napisal/-a:Vergla že. Am, zakaj je pa važn od kod sem?Ja grelne svečke so pa možne ja. Sam če pa niso tiste, pol pa res ne vem
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov