maziku je napisal/-a:Imam peugueta 807 2,0 hdi.Prejsni mesec sem ostal na cesti,saj mi avto ni hotel vec vzgati.Avto sem spravil na pooblasceni avtoservis za peuguet AVTODUMIDA v Mariboru.Sel mi je konektor za predgretje zarilnih sveck,ob tej priloznosti sem menjal se zarilne svecke,saj so bile se prve.Sedaj po enem mesecu ponovno enako-ostanem na cesti in???Konektor za predgretje sveck,avto ponovno spravim na isti pooblasceni servis saj sem bil mnenja da bi se stvar morala biti v garanciji,bilo je 1 dan manj kot mesec dni.SEDAJ PA NONSTOP PRGOREVA KONEKTOR ZA PREDGREVANJE ZARILNIH SVECK,TO SE NI NAJHUJE.NAJHUJE JE TO DA POOBLASCENI SERVIS ZA PEUGUET NEZNA OZ. NENAJDE NAPAKE,KATERA UNICUJE RELE NA AVTOMOBILU ZA KATERE JE POOBLASCEN.ALI IMA KDO ENAKE PROBLEME-IZKUSNJE??ALI MI LAHKO KDO KAJ SVETUJE NA KOGA SE NAJ OBRNEM??????KER RESNICNO NEVEM VEC KAM NAJ PELJEM AVTO DA TO STVAR UREDIJO.
Zahvaljujem za za vsak odgovor in nasvet
hitrigregy je napisal/-a:mene zanima ce kdo od vas ve koliko pride nova sklopka za alfa romeo 145 1997 letnik? pa zanima me se ce jo ima kdo od vas,ki bi jo lahko pogresal oz. je ne rabi? ce mi lahko kdo kaj ceneje zrihta sklopko za to alfo kaj ceneje mu posljem stevilko sasije da bo sklopka prava.hvala lp
chevy je napisal/-a:hitrigregy je napisal/-a:mene zanima ce kdo od vas ve koliko pride nova sklopka za alfa romeo 145 1997 letnik? pa zanima me se ce jo ima kdo od vas,ki bi jo lahko pogresal oz. je ne rabi? ce mi lahko kdo kaj ceneje zrihta sklopko za to alfo kaj ceneje mu posljem stevilko sasije da bo sklopka prava.hvala lp
Nisi podal motorja pa sem tako najdu. Malo je treba pogooglat...
http://www.google.si/search?hl=sl&q=sit ... anje&meta=
hitrigregy je napisal/-a:chevy je napisal/-a:hitrigregy je napisal/-a:mene zanima ce kdo od vas ve koliko pride nova sklopka za alfa romeo 145 1997 letnik? pa zanima me se ce jo ima kdo od vas,ki bi jo lahko pogresal oz. je ne rabi? ce mi lahko kdo kaj ceneje zrihta sklopko za to alfo kaj ceneje mu posljem stevilko sasije da bo sklopka prava.hvala lp
motor je 1.6 bencinar s 76 kw in 104KM.
chevy je napisal/-a:hitrigregy je napisal/-a:chevy je napisal/-a:hitrigregy je napisal/-a:mene zanima ce kdo od vas ve koliko pride nova sklopka za alfa romeo 145 1997 letnik? pa zanima me se ce jo ima kdo od vas,ki bi jo lahko pogresal oz. je ne rabi? ce mi lahko kdo kaj ceneje zrihta sklopko za to alfo kaj ceneje mu posljem stevilko sasije da bo sklopka prava.hvala lp
motor je 1.6 bencinar s 76 kw in 104KM.
Pa sej sem ti podal link in klikaj vsakega posebejImaš podane številke šasije, oznake motorjev: i.e., i., t.s., ...nevem jaz kakšen tip motorja ti piše v prometni.
maziku je napisal/-a:Imam peugueta 807 2,0 hdi.Prejsni mesec sem ostal na cesti,saj mi avto ni hotel vec vzgati.Avto sem spravil na pooblasceni avtoservis za peuguet AVTODUMIDA v Mariboru.Sel mi je konektor za predgretje zarilnih sveck,ob tej priloznosti sem menjal se zarilne svecke,saj so bile se prve.Sedaj po enem mesecu ponovno enako-ostanem na cesti in???Konektor za predgretje sveck,avto ponovno spravim na isti pooblasceni servis saj sem bil mnenja da bi se stvar morala biti v garanciji,bilo je 1 dan manj kot mesec dni.SEDAJ PA NONSTOP PRGOREVA KONEKTOR ZA PREDGREVANJE ZARILNIH SVECK,TO SE NI NAJHUJE.NAJHUJE JE TO DA POOBLASCENI SERVIS ZA PEUGUET NEZNA OZ. NENAJDE NAPAKE,KATERA UNICUJE RELE NA AVTOMOBILU ZA KATERE JE POOBLASCEN.ALI IMA KDO ENAKE PROBLEME-IZKUSNJE??ALI MI LAHKO KDO KAJ SVETUJE NA KOGA SE NAJ OBRNEM??????KER RESNICNO NEVEM VEC KAM NAJ PELJEM AVTO DA TO STVAR UREDIJO.
Zahvaljujem za za vsak odgovor in nasvet
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov