nebivedu je napisal/-a:Delal je po treh cilindrih. Lahko je bilo mrzlo, pa je v eni šobi mal nafta zamrznila, mogoče vžigalna svečka ni dobra, pa se ni segrela dovolj. Možnih vzrokov je več.
Kdaj so bile pa vžigalne svečke menjane - bi rekel, da so stare in da so za zamenjat.
Pavka je napisal/-a:Mogoče kliče po novem naftnem filtru![]()
tilen2ki je napisal/-a:fantje najlepša hvala za vse odgovore drugače je bil servis narejen pred 15 k km hmal po tem ko sem ga kupil, zamenjal sem vse filtre ( pač ne zaupam tistemu kar mi pove prodajalec pa se raje sam prepričam kako pa kaj ) , glavni servis pa tut ni bil prav veliko pred tem je bilo vidno po servisni knjigi.. najbrž je k tej napaki pripeljala tudi zelo nizka temperatura tisto jutro in stal je 3 dni ker sem bil bolan drugače mi pa vedno malo težko užge zjutraj, ponavadi ga dvakrat zagrejem in potem vže kot nov, tako dela tudi moj sošolec ko ma glih tak avto... takrat pa ga nisem ker se mi je mudilo pa sem mislil da bom kaj prišparalnajbrž so res za pogledat grelne svečke al pa kaj podobnega al je pa celo nafta zmrznila, če me bo še kdaj zafrkavalo bom vedu na kaj bit pozoren, res hvala za vse odgovore
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov