Nasveti in napotki ter povpraševanja...

lejla
Nov uporabnik

Fiat punto ne vžge

Napisal/-a lejla Če feb 26, 2009 6:22 pm

Zdravo, mam en problem z mojim avtom, Fiat Punto, letnik 1996. In sicer pred dvema dnevoma je deloval normalno, včeraj pa ga hočem prižgat in ne gre. Ko dam kontakt, zasvetijo vse lučke, ki bi morale, potem pa obrnem ključ, pa avto niti ne zaverbla, temveč tema. Sem poskusila tudi z rezervnim ključem, pa isto. kaj bi lahko bilo narobe, mogoče ključavnica, ključ? :?

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če feb 26, 2009 6:24 pm

bo pa prej akumulator ali pa zaganjač. Najdi nekoga,ki ima vsaj malenkost pojma in bo takoj vedel povedati,kaj je vzrok.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

north789
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale z okolico

Napisal/-a north789 Če feb 26, 2009 6:31 pm

Verjetno imaš enga porabnika ,ki ti je spraznu akumulator npr. lučka v prtljažniku ali spredaj v predalu.Probaj vn vzet akumulator in ga nafilat.
Zadnjič spremenil north789, dne Če feb 26, 2009 7:46 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

lejla
Nov uporabnik

Napisal/-a lejla Če feb 26, 2009 7:04 pm

Hvala :oops: , so mi vsi moški pobegnil ta teden in ravno zdej se mi je moralo to nardil. Bom poskusla

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Če feb 26, 2009 8:21 pm

Pozdravljeni
Poprosite soseda, da prižgete vozilo na "kable" in ko vozilo deluje se zapeljite do najbližjega avtoelektrikarja in vam bo rešil težavo.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če feb 26, 2009 11:52 pm

Če je slab akumulator se ob prižiganju ugasnejo vse luči....tudi lučke na armaturi....
Če se le to ne zgodi je po večini kriv štarter.....lahko pa se zgodi kot men.....vse lepo in prav a štarter ni obrnil.....vzrok za to je bila skurjena varovalka štarterja.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Gregamax
Stalni uporabnik

Kraj: Metlika

Napisal/-a Gregamax Pe feb 27, 2009 5:32 am

Akomulator fuč! Imel tak problem! Avto vžal brez problema po nekaj prevoženih km se vstavim vgasnem ter ga za 1 min probam vžgat ter ko sem obrnil ključ se je vse samo stemnilona armaturki in toje bilo to! Akomulator zadela kap ga zamenjal ter se veselo vozil naprej!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov