marej je napisal/-a:To je tak senzor,ki ga imaš prilimanega na sprednje steklo tam kjer je vzratno ogledalo to je senzor,ki nekako šteje,računa koliko dežja,kaplic pade na ta senzor ter kolikšna je hitrost avta in računalnik to preračuna in ti prilagodi vožnji hitrost brisalcev.Doma imamo Cliota in dela vredu idin na vsae toliko časa se mu nekako "zmeša" in hitrost brisalcev poveča do maxa
Kateri avto pa imaš ti
tdk je napisal/-a:marej je napisal/-a:To je tak senzor,ki ga imaš prilimanega na sprednje steklo tam kjer je vzratno ogledalo to je senzor,ki nekako šteje,računa koliko dežja,kaplic pade na ta senzor ter kolikšna je hitrost avta in računalnik to preračuna in ti prilagodi vožnji hitrost brisalcev.Doma imamo Cliota in dela vredu idin na vsae toliko časa se mu nekako "zmeša" in hitrost brisalcev poveča do maxa
Kateri avto pa imaš ti
laguna III,2.0 dci dinamik oprema
lp tdk
jack86 je napisal/-a:tdk je napisal/-a:marej je napisal/-a:To je tak senzor,ki ga imaš prilimanega na sprednje steklo tam kjer je vzratno ogledalo to je senzor,ki nekako šteje,računa koliko dežja,kaplic pade na ta senzor ter kolikšna je hitrost avta in računalnik to preračuna in ti prilagodi vožnji hitrost brisalcev.Doma imamo Cliota in dela vredu idin na vsae toliko časa se mu nekako "zmeša" in hitrost brisalcev poveča do maxa
Kateri avto pa imaš ti
laguna III,2.0 dci dinamik oprema
lp tdk
Pa tudi če jih daš na 1. stopnjo ti še zmeri norijo? Poglej če nimaš na senzorju kak flek
Luks1 je napisal/-a:Ponavadi lahko nastavljaš občutljivost senzorja za dež z gumbom, ki je pri navadnih brisalcih regulacija hitrosti intervalnega brisanja - vsaj pri mojem s-maxu je tako. Ne vem pa, na kakšnem principu deluje senzor, saj v temi ali ko pripeljem v tunel, včasih začne brisat suho šipo.in rabi nekaj kakih 10-15 sekund, da ugotovi, da ni potrebe po brisanju.
simply je napisal/-a:Ta senzor se mi zdi ena od manj praktičnih zadev. Vsaj zame.
simply je napisal/-a:Ta senzor se mi zdi ena od manj praktičnih zadev. Vsaj zame.
RedBull™ je napisal/-a:Senzorji za dež radi nagajajo,tako da si ga ne želi preveč...
Ja zavarovanje stekel je pa zato dražje,ker je vetrobransko steklo,ki ima senzor,precej dražje od tistega brez.
RedBull™ je napisal/-a:Senzorji za dež radi nagajajo,tako da si ga ne želi preveč...
Ja zavarovanje stekel je pa zato dražje,ker je vetrobransko steklo,ki ima senzor,precej dražje od tistega brez.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov