supaFlaj je napisal/-a:Aham, torej če amortizer pušča, se ne posede do konca? Traja nekaj časa, in počasi leze dol? Kako je pa z vzmetjo, a takoj počepne in ga samo amortizer drži gor? Bom sam preveril amortizer in vzmet. Kako naj bom pa 100% da je eno izmed tega krivo?
hvala
supaFlaj je napisal/-a:Ok, razumem. A mi lahko še potem odgovorite, če menjam levi HK zglob, je priporočeno tudni desnega, ali ni pomembno?
supaFlaj je napisal/-a:Pred enim leto sem dal menjat diske in pakne. Letos januarja mi je na tehničnem rekel, da mam počeno manšeto in sem peljal na servis. Manšeta v bistvu sploh ni bla počena, ampak samo sneta, kovinske objemke pa sploh ni blo gor. Torej so pri montaži diskov pozabili dat gor objemko + da so še zglob potolkl pri montaži. Serviser mi je rekel, da je dobr obtolčen in da ne bo več dolgo. Tudi speljevanje v ovinek povzroča ropot, k zglob grabi in pri zaviranju se pojavlja občutek kot da imam jajčasto gumo???
supaFlaj je napisal/-a:svadreb
Ja, jaz sem tudi opazil, druge twingote ki so povešeni nalevi strani. Sam se v avtomobilu vozim že skoraj 2 leti, redko, da je sopotnik zraven, torej je možno, da je leva stran bolj obremenjena. Ni mi pa jasno, kaj je potem tista stvar, ki se deformira, če ni vzmet ali amortizer?
supaFlaj je napisal/-a:Hvala za vso izčrpnost, ampak, noben mi pa ne zna odgovorit, če je neenakomerno zaviranje na levem prednjem kolesu (uničen zglob) posledica dotrajanega zgloba? Diski in ploščice so bili menjani pred 10k km, zavira pa tako kot bi bil disk zvit?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov