Živjo,rabim pomoč gre se za renault clio 2 letnik je 99 1.2 .Rikverc luči ne delajo sploh.Varovalke use cele a ima kakšno stikalo za rikverc in pa če ga ima kje bi bil natančno da bi pogledal , če je fuč.
Lp :
To se je men zadnje dni parkrat ponovilo,pa sm še pol enkrat prešalto,pa je zasvetla.Mogoče da kej rikverc stikalo zajbava Se mi pa zdi,da bi mogu bit tam pr menjalniko nekje,nism sigurn,naj me kdo popravi,če je kje drugje. ops:
jaz sem menjal stikalo pri prejšenem cliotu, ker sem imel enake težave, je pa pri menjalniku in moraš olje ven spustit, evo, ti bom pokazal kakšno je to čudo, sem zdajle samo za tebe pokvarjeno stikalo slikal glej priložene slike
olje bo teku vn, razn če ne dvignš ene strani 1m od tal. Se pa da tko narest d ju sam nahitr premenaš. enga vn, s prstom mašiš lukno pa hitro druzga notr
ps. ne pozabi kontrolirati olja v menjalniku
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system
ni težko, je pa packarija in upam, da ne poznam človeka, ki bi šel potem še nalivati isto olje nazaj v menjalnik
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system
naliva pa kontrolria olje se spredaj na menjalniku tm ki ti pride zajla za sklopko na menjalnik maš tak plastičen vijak ki ga lahko z roko odviješ,vijak zgleda k ena pentlja pa avto ti more stat naravnost k nalivaš pa kontroliraš olje
js sm lih zadnjič menjal to stikalo,me je prišlo z montažo vred na uradnem servisu 32€+da so mi malo olja nazaj dolili si pogledal varovalke?drugač pa če ti še vseeno ne gorijo,ga pelji na servis pa ti ga nej priklopjo na računalnik,sej tako je men reku,ko sem ga vprašal,kaj je lahko narobe če še po menjavi ne bodo gorele